FLSAGEWERK BILL SA

Contactgegevens FLSAGEWERK BILL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSAGEWERK BILL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSAGEWERK BILL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Halenfeld 57 4771 Ambleve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-80-34-04-67 32-80-34-04-67

Fax (fax): 32-80-34-03-29 32-80-34-03-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSAGEWERK BILL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSAGEWERK BILL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSAGEWERK BILL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSAGEWERK BILL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSAGEWERK BILL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSAGEWERK BILL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSAGEWERK BILL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSAGEWERK BILL SA
Products information FLSAGEWERK BILL SA

BTW identificatienummer (tax): BE05148162841
Ondernemingsnummer: 1148864746
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 150,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLSAGEWERK BILL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSAGEWERK BILL SA
(Get full report from official database of BE for FLSAGEWERK BILL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSAGEWERK BILL SA
Addition kinds of activities for FLSAGEWERK BILL SA

07210406. Hoeing diensten | Hoeing services
27410403. Muziek, blad: uitgeverij en drukwerk | Music, sheet: publishing and printing
28920104. Zekering poeder | Fuse powder
73599907. Verzenden container leasing | Shipping container leasing
80999903. Medische fotografie en kunst | Medical photography and art

Werken bij FLSAGEWERK BILL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSAGEWERK BILL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSAGEWERK BILL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSAGEWERK BILL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

  • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van FLSAGEWERK BILL SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSAGEWERK BILL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSAGEWERK BILL SA. Laat een reactie achter voor FLSAGEWERK BILL SA. FLSAGEWERK BILL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSAGEWERK BILL SA. Leave a respond for FLSAGEWERK BILL SA. FLSAGEWERK BILL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSAGEWERK BILL SA op de google maps. Adres en contacten FLSAGEWERK BILL SA
Location of FLSAGEWERK BILL SA on the google maps. Address and contacts of FLSAGEWERK BILL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSAGEWERK BILL SA FLSAGEWERK BILL SA: Wanten P | Berwouts P | MARLENE JANSEN | F. HUBERT | Andujar SPRL

Other related companies as FLSAGEWERK BILL SA: Wanten P | Berwouts P | MARLENE JANSEN | F. HUBERT | Andujar SPRL

FLSAGEWERK BILL SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSAGEWERK BILL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05148162841. Het bedrijf FLSAGEWERK BILL SA bevindt zich op het adres: Halenfeld 57 4771 Ambleve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 150,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLSAGEWERK BILL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSAGEWERK BILL SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSAGEWERK BILL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSAGEWERK BILL SA, openstaande posities, locatie van FLSAGEWERK BILL SA op de kaart.

FLSAGEWERK BILL SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSAGEWERK BILL SA, company assigned to the tax number BE05148162841. The company FLSAGEWERK BILL SA is located at the address: Halenfeld 57 4771 Ambleve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 150,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLSAGEWERK BILL SA were not found.
The main activity of FLSAGEWERK BILL SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSAGEWERK BILL SA is not available. You also can look at reviews of FLSAGEWERK BILL SA, open positions, location of FLSAGEWERK BILL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSAGEWERK BILL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSAGEWERK BILL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSAGEWERK BILL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSAGEWERK BILL SA, employees, financial statistics.