BAKKERIJ ONGENAE

Contactgegevens BAKKERIJ ONGENAE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ ONGENAE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ ONGENAE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREL JANSSENSLAAN 51; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59514052 (+32-59514052) 59514052 (+32-59514052)

Fax (fax): +32 (53) 851-95-44 +32 (53) 851-95-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ ONGENAE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ ONGENAE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ ONGENAE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ ONGENAE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ ONGENAE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ ONGENAE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ ONGENAE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ ONGENAE
Products information BAKKERIJ ONGENAE

BTW identificatienummer (tax): BE05087738037
Ondernemingsnummer: 4889709472
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BAKKERIJ ONGENAE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ ONGENAE
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ ONGENAE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ ONGENAE
Addition kinds of activities for BAKKERIJ ONGENAE

362100. Motoren en generatoren | Motors and generators
09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
20230105. Verwerkte babyformule | Processed baby formula
25120102. Banken, banken en davenports: gestoffeerd op houten frames | Couches, sofas, and davenports: upholstered on wood frames
33630000. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
73740100. Computerverwerking | Computer processing services
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in

Werken bij BAKKERIJ ONGENAE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ ONGENAE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ ONGENAE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ ONGENAE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ ONGENAE in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ ONGENAE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ ONGENAE. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ ONGENAE. BAKKERIJ ONGENAE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ ONGENAE. Leave a respond for BAKKERIJ ONGENAE. BAKKERIJ ONGENAE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ ONGENAE op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ ONGENAE
Location of BAKKERIJ ONGENAE on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ ONGENAE

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ ONGENAE BAKKERIJ ONGENAE: ROB-GRAFIEK | WILFRIED VAN CEULEBROECK | SERITEC | C B O SPRL | VANDAELE KONSTRUKTIE NV

Other related companies as BAKKERIJ ONGENAE: ROB-GRAFIEK | WILFRIED VAN CEULEBROECK | SERITEC | C B O SPRL | VANDAELE KONSTRUKTIE NV

BAKKERIJ ONGENAE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ ONGENAE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05087738037. Het bedrijf BAKKERIJ ONGENAE bevindt zich op het adres: KAREL JANSSENSLAAN 51; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 635,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ ONGENAE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ ONGENAE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ ONGENAE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ ONGENAE, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ ONGENAE op de kaart.

BAKKERIJ ONGENAE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ ONGENAE, company assigned to the tax number BE05087738037. The company BAKKERIJ ONGENAE is located at the address: KAREL JANSSENSLAAN 51; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 635,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ ONGENAE were not found.
The main activity of BAKKERIJ ONGENAE is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ ONGENAE is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ ONGENAE, open positions, location of BAKKERIJ ONGENAE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ ONGENAE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ ONGENAE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ ONGENAE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ ONGENAE, employees, financial statistics.