BAKKERIJ NOTRE-DAME

Contactgegevens BAKKERIJ NOTRE-DAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ NOTRE-DAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ NOTRE-DAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SYLVAIN DUPUISSTRAAT 10; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50609291 (+32-50609291) 50609291 (+32-50609291)

Fax (fax): +32 (64) 801-12-60 +32 (64) 801-12-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ NOTRE-DAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ NOTRE-DAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ NOTRE-DAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ NOTRE-DAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ NOTRE-DAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ NOTRE-DAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ NOTRE-DAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ NOTRE-DAME
Products information BAKKERIJ NOTRE-DAME

BTW identificatienummer (tax): BE03783660888
Ondernemingsnummer: 7896667480
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BAKKERIJ NOTRE-DAME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ NOTRE-DAME
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ NOTRE-DAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ NOTRE-DAME
Addition kinds of activities for BAKKERIJ NOTRE-DAME

22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
23390311. Uniformen, atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, athletic: women's, misses', and juniors'
54119900. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents
86419906. Zingende samenleving | Singing society

Werken bij BAKKERIJ NOTRE-DAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ NOTRE-DAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ NOTRE-DAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ NOTRE-DAME. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • Projectleider uitvoering (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: INGENIUM

    Type: Vaste Job

    DROOM JE ERVAN OM: Ingenium te vertegenwoordigen op de werf tijdens de uitvoering van diverse grote gebouwen? Er nauwlettend op toe te zien dat de technische installaties (elektriciteit, verwarming, sanitair, lift ...) die onze ingenieurs hebben ontworpen helemaal volgens plan worden uitgevoerd? Ervoor te zorgen dat de werken op tijd en volledig binnen het budget van de bouwheer worden uitgevoerd? Op de werfvergaderingen samen met de bouwheer, de architect en de aannemer alles in goeie banen te leiden? Je werven ook op administratief vlak op te volgen (10 à 20% van je tijd) door verslagen op te stellen, verrekeningen te maken en het budget bij te houden?

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ NOTRE-DAME in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ NOTRE-DAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ NOTRE-DAME. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ NOTRE-DAME. BAKKERIJ NOTRE-DAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ NOTRE-DAME. Leave a respond for BAKKERIJ NOTRE-DAME. BAKKERIJ NOTRE-DAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ NOTRE-DAME op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ NOTRE-DAME
Location of BAKKERIJ NOTRE-DAME on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ NOTRE-DAME

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ NOTRE-DAME BAKKERIJ NOTRE-DAME: 40491 | FA. PEKA | NORMAN HOREMANS | tesa sa-nv | PATRICK ROUSSEL

Other related companies as BAKKERIJ NOTRE-DAME: 40491 | FA. PEKA | NORMAN HOREMANS | tesa sa-nv | PATRICK ROUSSEL

BAKKERIJ NOTRE-DAME is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ NOTRE-DAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03783660888. Het bedrijf BAKKERIJ NOTRE-DAME bevindt zich op het adres: SYLVAIN DUPUISSTRAAT 10; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ NOTRE-DAME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ NOTRE-DAME is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ NOTRE-DAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ NOTRE-DAME, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ NOTRE-DAME op de kaart.

BAKKERIJ NOTRE-DAME is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ NOTRE-DAME, company assigned to the tax number BE03783660888. The company BAKKERIJ NOTRE-DAME is located at the address: SYLVAIN DUPUISSTRAAT 10; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ NOTRE-DAME were not found.
The main activity of BAKKERIJ NOTRE-DAME is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ NOTRE-DAME is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ NOTRE-DAME, open positions, location of BAKKERIJ NOTRE-DAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ NOTRE-DAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ NOTRE-DAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ NOTRE-DAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ NOTRE-DAME, employees, financial statistics.