FLRIHO BELGIUM BVBA

Contactgegevens FLRIHO BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLRIHO BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLRIHO BELGIUM BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsln. 27 3290 Diest - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-13-32-71-88 32-13-32-71-88

Fax (fax): 32-13-33-66-04 32-13-33-66-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLRIHO BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLRIHO BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLRIHO BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLRIHO BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLRIHO BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLRIHO BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLRIHO BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLRIHO BELGIUM BVBA
Products information FLRIHO BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04310455322
Ondernemingsnummer: 1056030273
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 347,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLRIHO BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLRIHO BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for FLRIHO BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLRIHO BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for FLRIHO BELGIUM BVBA

394406. Speeltreinen, vliegtuigen en auto's | Toy trains, airplanes, and automobiles
20230207. Gecondenseerde wei | Condensed whey
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
73891301. Arbitrage- en bemiddelingsdienst | Arbitration and conciliation service
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing
82110000. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools

Werken bij FLRIHO BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLRIHO BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLRIHO BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLRIHO BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

Zoek naar antwoorden van FLRIHO BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLRIHO BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLRIHO BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor FLRIHO BELGIUM BVBA. FLRIHO BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLRIHO BELGIUM BVBA. Leave a respond for FLRIHO BELGIUM BVBA. FLRIHO BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLRIHO BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten FLRIHO BELGIUM BVBA
Location of FLRIHO BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of FLRIHO BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLRIHO BELGIUM BVBA FLRIHO BELGIUM BVBA: JOHAN VANDEWOESTYNE | DELHAIZE | MOUREAU ADELIN | JOHN DUHOUX | Conf茅d茅ration Professionnelle du Sucre et de ses D茅riv茅s

Other related companies as FLRIHO BELGIUM BVBA: JOHAN VANDEWOESTYNE | DELHAIZE | MOUREAU ADELIN | JOHN DUHOUX | Conf茅d茅ration Professionnelle du Sucre et de ses D茅riv茅s

FLRIHO BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLRIHO BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04310455322. Het bedrijf FLRIHO BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Nijverheidsln. 27 3290 Diest - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 347,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLRIHO BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLRIHO BELGIUM BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLRIHO BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLRIHO BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van FLRIHO BELGIUM BVBA op de kaart.

FLRIHO BELGIUM BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLRIHO BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE04310455322. The company FLRIHO BELGIUM BVBA is located at the address: Nijverheidsln. 27 3290 Diest - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 347,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLRIHO BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of FLRIHO BELGIUM BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLRIHO BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of FLRIHO BELGIUM BVBA, open positions, location of FLRIHO BELGIUM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLRIHO BELGIUM BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLRIHO BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLRIHO BELGIUM BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLRIHO BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.