BAKKERIJ FRANS BOECKX

Contactgegevens BAKKERIJ FRANS BOECKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ FRANS BOECKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ FRANS BOECKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 63; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33120288 (+32-33120288) 33120288 (+32-33120288)

Fax (fax): +32 (67) 598-39-60 +32 (67) 598-39-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ FRANS BOECKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ FRANS BOECKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ FRANS BOECKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ FRANS BOECKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ FRANS BOECKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ FRANS BOECKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ FRANS BOECKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ FRANS BOECKX
Products information BAKKERIJ FRANS BOECKX

BTW identificatienummer (tax): BE03936920166
Ondernemingsnummer: 9453979492
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BAKKERIJ FRANS BOECKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ FRANS BOECKX
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ FRANS BOECKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ FRANS BOECKX
Addition kinds of activities for BAKKERIJ FRANS BOECKX

344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
57120101. Beddengoed en beddengoed | Bedding and bedsprings

Werken bij BAKKERIJ FRANS BOECKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ FRANS BOECKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ FRANS BOECKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ FRANS BOECKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geraardsbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ FRANS BOECKX in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ FRANS BOECKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ FRANS BOECKX. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ FRANS BOECKX. BAKKERIJ FRANS BOECKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ FRANS BOECKX. Leave a respond for BAKKERIJ FRANS BOECKX. BAKKERIJ FRANS BOECKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ FRANS BOECKX op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ FRANS BOECKX
Location of BAKKERIJ FRANS BOECKX on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ FRANS BOECKX

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ FRANS BOECKX BAKKERIJ FRANS BOECKX: Améus | P.G.Conseils SPRL | HUIS WERBROUCK | ALE NIVELLES | DEBROUWER

Other related companies as BAKKERIJ FRANS BOECKX: Améus | P.G.Conseils SPRL | HUIS WERBROUCK | ALE NIVELLES | DEBROUWER

BAKKERIJ FRANS BOECKX is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ FRANS BOECKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03936920166. Het bedrijf BAKKERIJ FRANS BOECKX bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 63; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 283,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ FRANS BOECKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ FRANS BOECKX is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ FRANS BOECKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ FRANS BOECKX, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ FRANS BOECKX op de kaart.

BAKKERIJ FRANS BOECKX is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ FRANS BOECKX, company assigned to the tax number BE03936920166. The company BAKKERIJ FRANS BOECKX is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 63; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 283,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ FRANS BOECKX were not found.
The main activity of BAKKERIJ FRANS BOECKX is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ FRANS BOECKX is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ FRANS BOECKX, open positions, location of BAKKERIJ FRANS BOECKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ FRANS BOECKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ FRANS BOECKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ FRANS BOECKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ FRANS BOECKX, employees, financial statistics.