BAKKERIJ EDDY

Contactgegevens BAKKERIJ EDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ EDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ EDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALSEMBERGSESTEENWEG 87; 1501; HALLE, België

Telefoon (phone): 23565990 (+32-23565990) 23565990 (+32-23565990)

Fax (fax): +32 (69) 157-61-93 +32 (69) 157-61-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ EDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ EDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ EDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ EDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ EDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ EDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ EDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ EDDY
Products information BAKKERIJ EDDY

BTW identificatienummer (tax): BE07935668945
Ondernemingsnummer: 3054168701
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BAKKERIJ EDDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ EDDY
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ EDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ EDDY
Addition kinds of activities for BAKKERIJ EDDY

9531. Behuisingsprogramma's | Housing programs
14110103. Dolomitische marmer, dimensie-steengroeven | Dolomitic marble, dimension-quarrying
15420301. Garagebouw | Garage construction
20130211. Varkensvlees, gerookt: van vlees gekocht | Pork, smoked: from purchased meat
44829902. Veerboten die over rivieren of in havens opereren | Ferries operating across rivers or within harbors
73389902. Proeflezen service | Proofreading service

Werken bij BAKKERIJ EDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ EDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ EDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ EDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ EDDY in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ EDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ EDDY. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ EDDY. BAKKERIJ EDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ EDDY. Leave a respond for BAKKERIJ EDDY. BAKKERIJ EDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ EDDY op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ EDDY
Location of BAKKERIJ EDDY on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ EDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ EDDY BAKKERIJ EDDY: DESMEDT J. | Aalter Transport Van Laere BVBA | CLB | SHOPWELL | Minimum SA

Other related companies as BAKKERIJ EDDY: DESMEDT J. | Aalter Transport Van Laere BVBA | CLB | SHOPWELL | Minimum SA

BAKKERIJ EDDY is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ EDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935668945. Het bedrijf BAKKERIJ EDDY bevindt zich op het adres: ALSEMBERGSESTEENWEG 87; 1501; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ EDDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ EDDY is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ EDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ EDDY, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ EDDY op de kaart.

BAKKERIJ EDDY is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ EDDY, company assigned to the tax number BE07935668945. The company BAKKERIJ EDDY is located at the address: ALSEMBERGSESTEENWEG 87; 1501; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ EDDY were not found.
The main activity of BAKKERIJ EDDY is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ EDDY is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ EDDY, open positions, location of BAKKERIJ EDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ EDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ EDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ EDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ EDDY, employees, financial statistics.