BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS

Contactgegevens BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIERSCHAAR 7; 9250; WAASMUNSTER, België

Telefoon (phone): 52462287 (+32-52462287) 52462287 (+32-52462287)

Fax (fax): +32 (2) 425-31-68 +32 (2) 425-31-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS
Products information BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE04277221679
Ondernemingsnummer: 5363494873
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 253,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS

01610103. Honingdew Meloenboerderij | Honeydew melon farm
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
20150608. Pluimvee, geslacht en gekleed | Poultry, slaughtered and dressed
42129909. Lichte transport en cartage, lokaal | Light haulage and cartage, local
50150202. Testapparatuur, elektrisch, gebruikt: automotive | Testing equipment, electrical, used: automotive
50650303. Spoelen, elektronisch | Coils, electronic
51129903. Carbon papier | Carbon paper
73359900. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec
94410404. Administratie van sociale en mannelijke programma's, lokale overheid | Administration of social and manpower programs, local government

Werken bij BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS. BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS. Leave a respond for BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS. BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS
Location of BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS: Grignard B | DE MODERNE WONING/L'HABITATION MODERNE | VULCAIN BC FV | FREDERIC PORSON | COMPLOT POSTERPRINTS

Other related companies as BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS: Grignard B | DE MODERNE WONING/L'HABITATION MODERNE | VULCAIN BC FV | FREDERIC PORSON | COMPLOT POSTERPRINTS

BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04277221679. Het bedrijf BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS bevindt zich op het adres: VIERSCHAAR 7; 9250; WAASMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 253,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS op de kaart.

BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS, company assigned to the tax number BE04277221679. The company BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS is located at the address: VIERSCHAAR 7; 9250; WAASMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 253,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS were not found.
The main activity of BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS, open positions, location of BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DE ROOS-WILSSENS, employees, financial statistics.