BAKKERIJ DE MEIBOOM

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BAKKERIJ DE MEIBOOM
Private companiesReal Estate • BAKKERIJ DE MEIBOOM

Contactgegevens BAKKERIJ DE MEIBOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DE MEIBOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DE MEIBOOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRبRE-ORBANSTRAAT 159; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59501388 (+32-59501388) 59501388 (+32-59501388)

Fax (fax): +32 (58) 251-45-78 +32 (58) 251-45-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DE MEIBOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DE MEIBOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DE MEIBOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DE MEIBOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DE MEIBOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DE MEIBOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DE MEIBOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DE MEIBOOM
Products information BAKKERIJ DE MEIBOOM

BTW identificatienummer (tax): BE01768493652
Ondernemingsnummer: 8903839111
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BAKKERIJ DE MEIBOOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DE MEIBOOM
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DE MEIBOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DE MEIBOOM
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DE MEIBOOM

225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable
37280406. Torens en turret aandrijvingen, vliegtuigen | Turrets and turret drives, aircraft
37310200. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
38610503. Diazotype (whiteprint) reproductie machines en apparatuur | Diazotype (whiteprint) reproduction machines and equipment
47899902. Ruimtevlucht operaties, behalve de overheid | Space flight operations, except government
65310104. Makelaar, commercieel | Real estate agent, commercial
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair
87339900. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec

Werken bij BAKKERIJ DE MEIBOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DE MEIBOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DE MEIBOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DE MEIBOOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DE MEIBOOM in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DE MEIBOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DE MEIBOOM. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DE MEIBOOM. BAKKERIJ DE MEIBOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DE MEIBOOM. Leave a respond for BAKKERIJ DE MEIBOOM. BAKKERIJ DE MEIBOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DE MEIBOOM op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DE MEIBOOM
Location of BAKKERIJ DE MEIBOOM on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DE MEIBOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DE MEIBOOM BAKKERIJ DE MEIBOOM: Dansschool De Smet-Camby | LEO MICHIELSEN | LADBROKES | P. CRUTZEN | SIMONIS AND CO

Other related companies as BAKKERIJ DE MEIBOOM: Dansschool De Smet-Camby | LEO MICHIELSEN | LADBROKES | P. CRUTZEN | SIMONIS AND CO

BAKKERIJ DE MEIBOOM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DE MEIBOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01768493652. Het bedrijf BAKKERIJ DE MEIBOOM bevindt zich op het adres: FRبRE-ORBANSTRAAT 159; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ DE MEIBOOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DE MEIBOOM is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DE MEIBOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DE MEIBOOM, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DE MEIBOOM op de kaart.

BAKKERIJ DE MEIBOOM is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DE MEIBOOM, company assigned to the tax number BE01768493652. The company BAKKERIJ DE MEIBOOM is located at the address: FRبRE-ORBANSTRAAT 159; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 750,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ DE MEIBOOM were not found.
The main activity of BAKKERIJ DE MEIBOOM is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DE MEIBOOM is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DE MEIBOOM, open positions, location of BAKKERIJ DE MEIBOOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DE MEIBOOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DE MEIBOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DE MEIBOOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DE MEIBOOM, employees, financial statistics.