BAKKERIJ BROODKORF

Contactgegevens BAKKERIJ BROODKORF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ BROODKORF: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ BROODKORF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSTRAAT 55; 1702; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 24669125 (+32-24669125) 24669125 (+32-24669125)

Fax (fax): +32 (63) 505-86-63 +32 (63) 505-86-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ BROODKORF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ BROODKORF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ BROODKORF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ BROODKORF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ BROODKORF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ BROODKORF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ BROODKORF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ BROODKORF
Products information BAKKERIJ BROODKORF

BTW identificatienummer (tax): BE03776794433
Ondernemingsnummer: 8117218017
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BAKKERIJ BROODKORF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ BROODKORF
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ BROODKORF)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ BROODKORF
Addition kinds of activities for BAKKERIJ BROODKORF

148101. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
335100. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
344405. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
931104. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
35690100. filters | Filters
51720200. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
55310107. Vrachtwagenuitrusting en onderdelen | Truck equipment and parts
80110204. Vrijstaand medisch hulpcentrum | Freestanding emergency medical center

Werken bij BAKKERIJ BROODKORF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ BROODKORF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ BROODKORF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ BROODKORF. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ BROODKORF in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ BROODKORF in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ BROODKORF. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ BROODKORF. BAKKERIJ BROODKORF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ BROODKORF. Leave a respond for BAKKERIJ BROODKORF. BAKKERIJ BROODKORF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ BROODKORF op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ BROODKORF
Location of BAKKERIJ BROODKORF on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ BROODKORF

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ BROODKORF BAKKERIJ BROODKORF: BIERCENTRALE FOCKENIER | Chaplin | IMMOHEL | VRIENDENKRING GEMEENTESCHOOL | OUSSAMA CHAAR

Other related companies as BAKKERIJ BROODKORF: BIERCENTRALE FOCKENIER | Chaplin | IMMOHEL | VRIENDENKRING GEMEENTESCHOOL | OUSSAMA CHAAR

BAKKERIJ BROODKORF is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ BROODKORF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03776794433. Het bedrijf BAKKERIJ BROODKORF bevindt zich op het adres: BRUSSELSTRAAT 55; 1702; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ BROODKORF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ BROODKORF is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ BROODKORF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ BROODKORF, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ BROODKORF op de kaart.

BAKKERIJ BROODKORF is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ BROODKORF, company assigned to the tax number BE03776794433. The company BAKKERIJ BROODKORF is located at the address: BRUSSELSTRAAT 55; 1702; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ BROODKORF were not found.
The main activity of BAKKERIJ BROODKORF is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ BROODKORF is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ BROODKORF, open positions, location of BAKKERIJ BROODKORF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ BROODKORF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ BROODKORF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ BROODKORF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ BROODKORF, employees, financial statistics.