BAKKERIJ 'T GRAANTJE

Contactgegevens BAKKERIJ 'T GRAANTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ 'T GRAANTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ 'T GRAANTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 8; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16821333 (+32-16821333) 16821333 (+32-16821333)

Fax (fax): +32 (67) 337-64-10 +32 (67) 337-64-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ 'T GRAANTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ 'T GRAANTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ 'T GRAANTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ 'T GRAANTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ 'T GRAANTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ 'T GRAANTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ 'T GRAANTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ 'T GRAANTJE
Products information BAKKERIJ 'T GRAANTJE

BTW identificatienummer (tax): BE09614654541
Ondernemingsnummer: 2405151367
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 462,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BAKKERIJ 'T GRAANTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ 'T GRAANTJE
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ 'T GRAANTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ 'T GRAANTJE
Addition kinds of activities for BAKKERIJ 'T GRAANTJE

24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
33219901. Kookgereedschap, gietijzer | Cooking utensils, cast iron
34339904. Zonneverwarmers en verzamelaars | Solar heaters and collectors
34979901. Koperfolie | Copper foil
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
39610105. Pins (juwelen), behalve edelmetaal | Pins (jewelry), except precious metal
59991201. Hot tub en spa chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Hot tub and spa chemicals, equipment, and supplies
96310402. Regeling, administratie van nutsbedrijven, overheidsregering | Regulation, administration of utilities, state government

Werken bij BAKKERIJ 'T GRAANTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ 'T GRAANTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ 'T GRAANTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ 'T GRAANTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student kassa (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Universiteit Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ 'T GRAANTJE in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ 'T GRAANTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ 'T GRAANTJE. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ 'T GRAANTJE. BAKKERIJ 'T GRAANTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ 'T GRAANTJE. Leave a respond for BAKKERIJ 'T GRAANTJE. BAKKERIJ 'T GRAANTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ 'T GRAANTJE op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ 'T GRAANTJE
Location of BAKKERIJ 'T GRAANTJE on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ 'T GRAANTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ 'T GRAANTJE BAKKERIJ 'T GRAANTJE: GEERT VAN COMPERNOLLE | S. NEVEUX | K. SOETAERT | Stynen Maria-Lutgart | Parcomet NV

Other related companies as BAKKERIJ 'T GRAANTJE: GEERT VAN COMPERNOLLE | S. NEVEUX | K. SOETAERT | Stynen Maria-Lutgart | Parcomet NV

BAKKERIJ 'T GRAANTJE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ 'T GRAANTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09614654541. Het bedrijf BAKKERIJ 'T GRAANTJE bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 8; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 462,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ 'T GRAANTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ 'T GRAANTJE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ 'T GRAANTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ 'T GRAANTJE, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ 'T GRAANTJE op de kaart.

BAKKERIJ 'T GRAANTJE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ 'T GRAANTJE, company assigned to the tax number BE09614654541. The company BAKKERIJ 'T GRAANTJE is located at the address: NIEUWSTRAAT 8; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 462,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ 'T GRAANTJE were not found.
The main activity of BAKKERIJ 'T GRAANTJE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ 'T GRAANTJE is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ 'T GRAANTJE, open positions, location of BAKKERIJ 'T GRAANTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ 'T GRAANTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ 'T GRAANTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ 'T GRAANTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ 'T GRAANTJE, employees, financial statistics.