AUX DةLICES DE MAUREEN

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • AUX DةLICES DE MAUREEN
Private companiesPrimary Metal Industries • AUX DةLICES DE MAUREEN

Contactgegevens AUX DةLICES DE MAUREEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX DةLICES DE MAUREEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX DةLICES DE MAUREEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FRAIRE 8BB; 5537; ANHEE, België

Telefoon (phone): 71798910 (+32-71798910) 71798910 (+32-71798910)

Fax (fax): +32 (16) 776-98-68 +32 (16) 776-98-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX DةLICES DE MAUREEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX DةLICES DE MAUREEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX DةLICES DE MAUREEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX DةLICES DE MAUREEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX DةLICES DE MAUREEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX DةLICES DE MAUREEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX DةLICES DE MAUREEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX DةLICES DE MAUREEN
Products information AUX DةLICES DE MAUREEN

BTW identificatienummer (tax): BE08060363769
Ondernemingsnummer: 2288970947
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in AUX DةLICES DE MAUREEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX DةLICES DE MAUREEN
(Get full report from official database of BE for AUX DةLICES DE MAUREEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX DةLICES DE MAUREEN
Addition kinds of activities for AUX DةLICES DE MAUREEN

353101. Bosbouwgerelateerde apparatuur | Forestry related equipment
07830203. Chirurgie, sierstruik | Surgery services, ornamental bush
20919900. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
34690203. Keukengerei, huishoudelijk: porselein geëmailleerd | Utensils, household: porcelain enameled
36120100. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
49110000. Elektrische diensten | Electric services

Werken bij AUX DةLICES DE MAUREEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX DةLICES DE MAUREEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX DةLICES DE MAUREEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX DةLICES DE MAUREEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

Zoek naar antwoorden van AUX DةLICES DE MAUREEN in sociale netwerken
Look for responds of AUX DةLICES DE MAUREEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX DةLICES DE MAUREEN. Laat een reactie achter voor AUX DةLICES DE MAUREEN. AUX DةLICES DE MAUREEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX DةLICES DE MAUREEN. Leave a respond for AUX DةLICES DE MAUREEN. AUX DةLICES DE MAUREEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX DةLICES DE MAUREEN op de google maps. Adres en contacten AUX DةLICES DE MAUREEN
Location of AUX DةLICES DE MAUREEN on the google maps. Address and contacts of AUX DةLICES DE MAUREEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX DةLICES DE MAUREEN AUX DةLICES DE MAUREEN: FLPYRAMID DOCUMENT SOLUTIONS NV | Apers G | CENTEA | HUIS SHEFFIELD | WILLIAME OPTICS SA

Other related companies as AUX DةLICES DE MAUREEN: FLPYRAMID DOCUMENT SOLUTIONS NV | Apers G | CENTEA | HUIS SHEFFIELD | WILLIAME OPTICS SA

AUX DةLICES DE MAUREEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUX DةLICES DE MAUREEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08060363769. Het bedrijf AUX DةLICES DE MAUREEN bevindt zich op het adres: RUE DE FRAIRE 8BB; 5537; ANHEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in AUX DةLICES DE MAUREEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUX DةLICES DE MAUREEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX DةLICES DE MAUREEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX DةLICES DE MAUREEN, openstaande posities, locatie van AUX DةLICES DE MAUREEN op de kaart.

AUX DةLICES DE MAUREEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUX DةLICES DE MAUREEN, company assigned to the tax number BE08060363769. The company AUX DةLICES DE MAUREEN is located at the address: RUE DE FRAIRE 8BB; 5537; ANHEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in AUX DةLICES DE MAUREEN were not found.
The main activity of AUX DةLICES DE MAUREEN is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX DةLICES DE MAUREEN is not available. You also can look at reviews of AUX DةLICES DE MAUREEN, open positions, location of AUX DةLICES DE MAUREEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX DةLICES DE MAUREEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX DةLICES DE MAUREEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX DةLICES DE MAUREEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX DةLICES DE MAUREEN, employees, financial statistics.