AU PتCHE MIGNON

Contactgegevens AU PتCHE MIGNON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU PتCHE MIGNON: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU PتCHE MIGNON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PONT-DE-WANDRE 95; 4020; LIبGE, België

Telefoon (phone): 43622448 (+32-43622448) 43622448 (+32-43622448)

Fax (fax): +32 (84) 332-64-37 +32 (84) 332-64-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU PتCHE MIGNON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU PتCHE MIGNON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU PتCHE MIGNON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU PتCHE MIGNON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU PتCHE MIGNON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU PتCHE MIGNON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU PتCHE MIGNON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU PتCHE MIGNON
Products information AU PتCHE MIGNON

BTW identificatienummer (tax): BE04722167968
Ondernemingsnummer: 7271820068
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in AU PتCHE MIGNON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU PتCHE MIGNON
(Get full report from official database of BE for AU PتCHE MIGNON)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU PتCHE MIGNON
Addition kinds of activities for AU PتCHE MIGNON

233702. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
32550300. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
32720607. Besproeiingspijp, beton | Irrigation pipe, concrete
35549906. Papiermolenmachines: plating, slitting, waxing, enz. | Paper mill machinery: plating, slitting, waxing, etc.
67989900. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
80699904. Kraamkliniek | Maternity hospital

Werken bij AU PتCHE MIGNON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU PتCHE MIGNON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU PتCHE MIGNON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU PتCHE MIGNON. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

Zoek naar antwoorden van AU PتCHE MIGNON in sociale netwerken
Look for responds of AU PتCHE MIGNON in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU PتCHE MIGNON. Laat een reactie achter voor AU PتCHE MIGNON. AU PتCHE MIGNON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU PتCHE MIGNON. Leave a respond for AU PتCHE MIGNON. AU PتCHE MIGNON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU PتCHE MIGNON op de google maps. Adres en contacten AU PتCHE MIGNON
Location of AU PتCHE MIGNON on the google maps. Address and contacts of AU PتCHE MIGNON

Andere gerelateerde bedrijven als come AU PتCHE MIGNON AU PتCHE MIGNON: OLIVIER VANDERHAEGEN | Gino's Karaoke | IKEN | DANIEL BARTHELEMY | RECRE MOBIL

Other related companies as AU PتCHE MIGNON: OLIVIER VANDERHAEGEN | Gino's Karaoke | IKEN | DANIEL BARTHELEMY | RECRE MOBIL

AU PتCHE MIGNON is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU PتCHE MIGNON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04722167968. Het bedrijf AU PتCHE MIGNON bevindt zich op het adres: RUE DU PONT-DE-WANDRE 95; 4020; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in AU PتCHE MIGNON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU PتCHE MIGNON is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU PتCHE MIGNON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU PتCHE MIGNON, openstaande posities, locatie van AU PتCHE MIGNON op de kaart.

AU PتCHE MIGNON is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU PتCHE MIGNON, company assigned to the tax number BE04722167968. The company AU PتCHE MIGNON is located at the address: RUE DU PONT-DE-WANDRE 95; 4020; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in AU PتCHE MIGNON were not found.
The main activity of AU PتCHE MIGNON is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AU PتCHE MIGNON is not available. You also can look at reviews of AU PتCHE MIGNON, open positions, location of AU PتCHE MIGNON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU PتCHE MIGNON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU PتCHE MIGNON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU PتCHE MIGNON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU PتCHE MIGNON, employees, financial statistics.