AU BLة DORة

Contactgegevens AU BLة DORة: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU BLة DORة: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU BLة DORة

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALSEMBERGSE STEENWEG 73; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25374289 (+32-25374289) 25374289 (+32-25374289)

Fax (fax): +32 (67) 431-89-34 +32 (67) 431-89-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU BLة DORة: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU BLة DORة"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU BLة DORة"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU BLة DORة, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU BLة DORة. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU BLة DORة, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU BLة DORة. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU BLة DORة
Products information AU BLة DORة

BTW identificatienummer (tax): BE07001831054
Ondernemingsnummer: 6049041748
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in AU BLة DORة zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU BLة DORة
(Get full report from official database of BE for AU BLة DORة)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU BLة DORة
Addition kinds of activities for AU BLة DORة

22699902. Afwerking: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Finishing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
38420403. Armbanden, orthopedisch | Braces, orthopedic
73199901. Display reclame dienst | Display advertising service

Werken bij AU BLة DORة: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU BLة DORة: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU BLة DORة. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU BLة DORة. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van AU BLة DORة in sociale netwerken
Look for responds of AU BLة DORة in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU BLة DORة. Laat een reactie achter voor AU BLة DORة. AU BLة DORة bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU BLة DORة. Leave a respond for AU BLة DORة. AU BLة DORة on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU BLة DORة op de google maps. Adres en contacten AU BLة DORة
Location of AU BLة DORة on the google maps. Address and contacts of AU BLة DORة

Andere gerelateerde bedrijven als come AU BLة DORة AU BLة DORة: Kwade Bos | DIRK BASTIAENS | SADI CLAEYS | KAMEL ABDULLAH | JOHAN D'HULSTER

Other related companies as AU BLة DORة: Kwade Bos | DIRK BASTIAENS | SADI CLAEYS | KAMEL ABDULLAH | JOHAN D'HULSTER

AU BLة DORة is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU BLة DORة, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001831054. Het bedrijf AU BLة DORة bevindt zich op het adres: ALSEMBERGSE STEENWEG 73; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in AU BLة DORة zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU BLة DORة is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU BLة DORة is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU BLة DORة, openstaande posities, locatie van AU BLة DORة op de kaart.

AU BLة DORة is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU BLة DORة, company assigned to the tax number BE07001831054. The company AU BLة DORة is located at the address: ALSEMBERGSE STEENWEG 73; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in AU BLة DORة were not found.
The main activity of AU BLة DORة is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AU BLة DORة is not available. You also can look at reviews of AU BLة DORة, open positions, location of AU BLة DORة on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU BLة DORة, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU BLة DORة, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU BLة DORة, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU BLة DORة, employees, financial statistics.