ALBERT MINNER

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ALBERT MINNER
Private companiesBusiness Services • ALBERT MINNER

Contactgegevens ALBERT MINNER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT MINNER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT MINNER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELBAAN 137; 1790; AFFLIGEM, België

Telefoon (phone): 53672407 (+32-53672407) 53672407 (+32-53672407)

Fax (fax): +32 (63) 627-55-48 +32 (63) 627-55-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT MINNER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT MINNER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT MINNER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT MINNER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT MINNER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT MINNER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT MINNER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT MINNER
Products information ALBERT MINNER

BTW identificatienummer (tax): BE09064788818
Ondernemingsnummer: 4946838378
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ALBERT MINNER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT MINNER
(Get full report from official database of BE for ALBERT MINNER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT MINNER
Addition kinds of activities for ALBERT MINNER

138903. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
17999940. Bouwbedrijf | Building board-up contractor
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
26750000. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
30690404. Reddingsvlotten, rubberen | Life rafts, rubber

Werken bij ALBERT MINNER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT MINNER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT MINNER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT MINNER. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van ALBERT MINNER in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT MINNER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT MINNER. Laat een reactie achter voor ALBERT MINNER. ALBERT MINNER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT MINNER. Leave a respond for ALBERT MINNER. ALBERT MINNER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT MINNER op de google maps. Adres en contacten ALBERT MINNER
Location of ALBERT MINNER on the google maps. Address and contacts of ALBERT MINNER

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT MINNER ALBERT MINNER: MARWAN HOSS GALLERY BRUS. | STUDIO JACKIE | I-Mediat | Thurion W | RAMOBO BVBA

Other related companies as ALBERT MINNER: MARWAN HOSS GALLERY BRUS. | STUDIO JACKIE | I-Mediat | Thurion W | RAMOBO BVBA

ALBERT MINNER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT MINNER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09064788818. Het bedrijf ALBERT MINNER bevindt zich op het adres: BRUSSELBAAN 137; 1790; AFFLIGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in ALBERT MINNER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERT MINNER is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT MINNER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT MINNER, openstaande posities, locatie van ALBERT MINNER op de kaart.

ALBERT MINNER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT MINNER, company assigned to the tax number BE09064788818. The company ALBERT MINNER is located at the address: BRUSSELBAAN 137; 1790; AFFLIGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in ALBERT MINNER were not found.
The main activity of ALBERT MINNER is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT MINNER is not available. You also can look at reviews of ALBERT MINNER, open positions, location of ALBERT MINNER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT MINNER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT MINNER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT MINNER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT MINNER, employees, financial statistics.