ABDESSELAM DOUAOUI

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ABDESSELAM DOUAOUI
Private companiesSocial Services • ABDESSELAM DOUAOUI

Contactgegevens ABDESSELAM DOUAOUI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABDESSELAM DOUAOUI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABDESSELAM DOUAOUI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP MERCHTEM 49; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24118627 (+32-24118627) 24118627 (+32-24118627)

Fax (fax): +32 (53) 259-83-52 +32 (53) 259-83-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABDESSELAM DOUAOUI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABDESSELAM DOUAOUI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABDESSELAM DOUAOUI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABDESSELAM DOUAOUI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABDESSELAM DOUAOUI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABDESSELAM DOUAOUI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABDESSELAM DOUAOUI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABDESSELAM DOUAOUI
Products information ABDESSELAM DOUAOUI

BTW identificatienummer (tax): BE02224975585
Ondernemingsnummer: 3961639404
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ABDESSELAM DOUAOUI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABDESSELAM DOUAOUI
(Get full report from official database of BE for ABDESSELAM DOUAOUI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABDESSELAM DOUAOUI
Addition kinds of activities for ABDESSELAM DOUAOUI

6324. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
809200. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers
16110102. Weg- en straatbordinstallatie | Highway and street sign installation
22950300. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
36710205. Electron buizen, speciaal doel | Electron tubes, special purpose
50910700. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment

Werken bij ABDESSELAM DOUAOUI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABDESSELAM DOUAOUI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABDESSELAM DOUAOUI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABDESSELAM DOUAOUI. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Studentenjob

    Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

Zoek naar antwoorden van ABDESSELAM DOUAOUI in sociale netwerken
Look for responds of ABDESSELAM DOUAOUI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABDESSELAM DOUAOUI. Laat een reactie achter voor ABDESSELAM DOUAOUI. ABDESSELAM DOUAOUI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABDESSELAM DOUAOUI. Leave a respond for ABDESSELAM DOUAOUI. ABDESSELAM DOUAOUI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABDESSELAM DOUAOUI op de google maps. Adres en contacten ABDESSELAM DOUAOUI
Location of ABDESSELAM DOUAOUI on the google maps. Address and contacts of ABDESSELAM DOUAOUI

Andere gerelateerde bedrijven als come ABDESSELAM DOUAOUI ABDESSELAM DOUAOUI: DUIKCENTRUM PADI-VVW | OPEL VETERAN CLUB | GREEDY LUNCH | STOCKOBEL | Verte Feuille

Other related companies as ABDESSELAM DOUAOUI: DUIKCENTRUM PADI-VVW | OPEL VETERAN CLUB | GREEDY LUNCH | STOCKOBEL | Verte Feuille

ABDESSELAM DOUAOUI is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABDESSELAM DOUAOUI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224975585. Het bedrijf ABDESSELAM DOUAOUI bevindt zich op het adres: STEENWEG OP MERCHTEM 49; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in ABDESSELAM DOUAOUI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABDESSELAM DOUAOUI is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABDESSELAM DOUAOUI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABDESSELAM DOUAOUI, openstaande posities, locatie van ABDESSELAM DOUAOUI op de kaart.

ABDESSELAM DOUAOUI is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABDESSELAM DOUAOUI, company assigned to the tax number BE02224975585. The company ABDESSELAM DOUAOUI is located at the address: STEENWEG OP MERCHTEM 49; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in ABDESSELAM DOUAOUI were not found.
The main activity of ABDESSELAM DOUAOUI is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABDESSELAM DOUAOUI is not available. You also can look at reviews of ABDESSELAM DOUAOUI, open positions, location of ABDESSELAM DOUAOUI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABDESSELAM DOUAOUI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABDESSELAM DOUAOUI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABDESSELAM DOUAOUI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABDESSELAM DOUAOUI, employees, financial statistics.