Herrijgers Modecentrum NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Herrijgers Modecentrum NV
Private companiesLegal Services • Herrijgers Modecentrum NV

Contactgegevens Herrijgers Modecentrum NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Herrijgers Modecentrum NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Herrijgers Modecentrum NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kalmthoutse Steenweg 6 2990 Wuustwezel, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): +32 (15) 295-48-50 +32 (15) 295-48-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Herrijgers Modecentrum NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Herrijgers Modecentrum NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Herrijgers Modecentrum NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Herrijgers Modecentrum NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Herrijgers Modecentrum NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Herrijgers Modecentrum NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Herrijgers Modecentrum NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Herrijgers Modecentrum NV
Products information Herrijgers Modecentrum NV

BTW identificatienummer (tax): BE08061737060
Ondernemingsnummer: 4044860839
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Communion dresses and accessories

Product categorie (product category): Bridal Gowns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Herrijgers Modecentrum NV
(Get full report from official database of BE for Herrijgers Modecentrum NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Herrijgers Modecentrum NV
Addition kinds of activities for Herrijgers Modecentrum NV

3552. Textielmachines | Textile machinery
284402. Mondelinge preparaten | Oral preparations
20220000. Kaas; | Cheese; natural and processed
23959900. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
28420101. Ammoniak, huishouden | Ammonia, household
35520208. Kant- en netmachines | Lace and net machines
39440000. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
51370201. korsetten | Corsets
86110100. Vakverenigingen | Trade associations

Werken bij Herrijgers Modecentrum NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Herrijgers Modecentrum NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Herrijgers Modecentrum NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Herrijgers Modecentrum NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van Herrijgers Modecentrum NV in sociale netwerken
Look for responds of Herrijgers Modecentrum NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Herrijgers Modecentrum NV. Laat een reactie achter voor Herrijgers Modecentrum NV. Herrijgers Modecentrum NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Herrijgers Modecentrum NV. Leave a respond for Herrijgers Modecentrum NV. Herrijgers Modecentrum NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Herrijgers Modecentrum NV op de google maps. Adres en contacten Herrijgers Modecentrum NV
Location of Herrijgers Modecentrum NV on the google maps. Address and contacts of Herrijgers Modecentrum NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Herrijgers Modecentrum NV Herrijgers Modecentrum NV: COIFFURE JOSIANE | F.C. ERQUELINNOIS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CARL RYHEUL | TAPE ME NOW!

Other related companies as Herrijgers Modecentrum NV: COIFFURE JOSIANE | F.C. ERQUELINNOIS | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | CARL RYHEUL | TAPE ME NOW!

Herrijgers Modecentrum NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Herrijgers Modecentrum NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08061737060. Het bedrijf Herrijgers Modecentrum NV bevindt zich op het adres: Kalmthoutse Steenweg 6 2990 Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bridal Gowns. Lijst met producten zijn Communion dresses and accessories.
De hoofdactiviteit van Herrijgers Modecentrum NV is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Herrijgers Modecentrum NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Herrijgers Modecentrum NV, openstaande posities, locatie van Herrijgers Modecentrum NV op de kaart.

Herrijgers Modecentrum NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Herrijgers Modecentrum NV, company assigned to the tax number BE08061737060. The company Herrijgers Modecentrum NV is located at the address: Kalmthoutse Steenweg 6 2990 Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bridal Gowns. List of products are Communion dresses and accessories.
The main activity of Herrijgers Modecentrum NV is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Herrijgers Modecentrum NV is not available. You also can look at reviews of Herrijgers Modecentrum NV, open positions, location of Herrijgers Modecentrum NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Herrijgers Modecentrum NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Herrijgers Modecentrum NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Herrijgers Modecentrum NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Herrijgers Modecentrum NV, employees, financial statistics.