WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)

Contactgegevens WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa): address, phone, fax, email, website, opening hours

WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Denderhoutembaan 2; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 054 33 18 31 (+32-054 33 18 31) 054 33 18 31 (+32-054 33 18 31)

Fax (fax): 054 33 84 45 (+32-054 33 84 45) 054 33 84 45 (+32-054 33 84 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)
Products information WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)

BTW identificatienummer (tax): BE08192749023
Ondernemingsnummer: 5956756591
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Breweries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)
(Get full report from official database of BE for WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa))

Aanvulling soorten activiteiten voor WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)
Addition kinds of activities for WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)

22840305. Naaigaren | Sewing thread
30899904. Lagers, kunststoffen | Bearings, plastics
34829905. Pellets en bb's, pistool- en luchtgeweermunitie | Pellets and bb's, pistol and air rifle ammunition
36740213. Wafers (halfgeleider apparaten) | Wafers (semiconductor devices)
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing

Werken bij WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa). Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

Zoek naar antwoorden van WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) in sociale netwerken
Look for responds of WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) in social networks

Lees alle opmerkingen voor WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa). Laat een reactie achter voor WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa). WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa). Leave a respond for WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa). WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) op de google maps. Adres en contacten WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)
Location of WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) on the google maps. Address and contacts of WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa)

Andere gerelateerde bedrijven als come WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa): PRةMAMAN | HUBERT VANDYCKE | Stephany P | GARAGE CARFIELD | ERIK LUYTEN

Other related companies as WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa): PRةMAMAN | HUBERT VANDYCKE | Stephany P | GARAGE CARFIELD | ERIK LUYTEN

WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08192749023. Het bedrijf WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) bevindt zich op het adres: Denderhoutembaan 2; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Breweries. Producten gemaakt in WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa), openstaande posities, locatie van WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) op de kaart.

WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa), company assigned to the tax number BE08192749023. The company WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) is located at the address: Denderhoutembaan 2; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Breweries. Products created in WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) were not found.
The main activity of WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) is not available. You also can look at reviews of WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa), open positions, location of WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WITKAP-PATER (SLAGHMUYLDER sa), employees, financial statistics.