SIFEC

Contactgegevens SIFEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIFEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIFEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 19A, Le Trou 4190 Ferrières - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-86-40-06-01 32-86-40-06-01

Fax (fax): +32 (68) 946-67-23 +32 (68) 946-67-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIFEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIFEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIFEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIFEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIFEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIFEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIFEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIFEC
Products information SIFEC

BTW identificatienummer (tax): BE02903656005
Ondernemingsnummer: 5922424316
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in SIFEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial consultants

Profiel (profile): Medical research for aerospace Aviation optomechanics cryogenics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIFEC
(Get full report from official database of BE for SIFEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIFEC
Addition kinds of activities for SIFEC

205199. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
364802. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
20419905. Meelmolens, granen (behalve rijst) | Flour mills, cereal (except rice)
32550401. Kiln meubels, klei | Kiln furniture, clay
34440401. Kroonlijsten, plaatwerk | Cornices, sheet metal
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment

Werken bij SIFEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIFEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIFEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIFEC. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

 • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

 • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: APPRO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: VANDEPITTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

 • Student elektronica-ICT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad Belgium

  Type: Studentenjob

  Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

 • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

 • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

 • Allround technisch medeweker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Allround technisch medewerker Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een allround technisch medewerker Je verzorgt aanpassingen aan schrijnwerk Je installeert huishoudtoestellen en extra's in keukens en badkamers Je installeert water en gastoevoer en elektriciteit Je voorziet zonnepanelen, luifels, fietsendragers, Tv-satellieten,...

 • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

 • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

 • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

Zoek naar antwoorden van SIFEC in sociale netwerken
Look for responds of SIFEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIFEC. Laat een reactie achter voor SIFEC. SIFEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIFEC. Leave a respond for SIFEC. SIFEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIFEC op de google maps. Adres en contacten SIFEC
Location of SIFEC on the google maps. Address and contacts of SIFEC

Andere gerelateerde bedrijven als come SIFEC SIFEC: HERWIN ROELANTS | VIDEO POINT | THEO RENARD | 'T BOEKSKE | Jour de Fete ASBL

Other related companies as SIFEC: HERWIN ROELANTS | VIDEO POINT | THEO RENARD | 'T BOEKSKE | Jour de Fete ASBL

SIFEC is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIFEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02903656005. Het bedrijf SIFEC bevindt zich op het adres: 19A, Le Trou 4190 Ferrières - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Medical research for aerospace Aviation optomechanics cryogenics. Branchecategorie is Industrial consultants. Producten gemaakt in SIFEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIFEC is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIFEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIFEC, openstaande posities, locatie van SIFEC op de kaart.

SIFEC is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIFEC, company assigned to the tax number BE02903656005. The company SIFEC is located at the address: 19A, Le Trou 4190 Ferrières - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Profile is Medical research for aerospace Aviation optomechanics cryogenics. Industry category is Industrial consultants. Products created in SIFEC were not found.
The main activity of SIFEC is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SIFEC is not available. You also can look at reviews of SIFEC, open positions, location of SIFEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIFEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIFEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIFEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIFEC, employees, financial statistics.