FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV

Contactgegevens FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hillesteenweg 13 8750 Wingene - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-65-54-53 32-51-65-54-53

Fax (fax): 32-51-65-73-81 32-51-65-73-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV
Products information FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06884826660
Ondernemingsnummer: 2247222900
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV
(Get full report from official database of BE for FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV
Addition kinds of activities for FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV

381200. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
10999902. Bastnasietertsmijnbouw | Bastnasite ore mining
24110301. Peeler logs | Peeler logs
30210101. Arctics, rubber of rubber gesolde stof | Arctics, rubber or rubber soled fabric
51220101. schoonheidsmiddelen | Cosmetics
73899914. Drive-a-way autoservice | Drive-a-way automobile service

Werken bij FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV. Laat een reactie achter voor FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV. FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV. Leave a respond for FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV. FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV op de google maps. Adres en contacten FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV
Location of FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV on the google maps. Address and contacts of FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV: Galante R | Kadee B.V.B.A. | RIETSNIJDERIJ | MOORKENS GEERT | P. GELLER

Other related companies as FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV: Galante R | Kadee B.V.B.A. | RIETSNIJDERIJ | MOORKENS GEERT | P. GELLER

FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06884826660. Het bedrijf FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV bevindt zich op het adres: Hillesteenweg 13 8750 Wingene - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV, openstaande posities, locatie van FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV op de kaart.

FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV, company assigned to the tax number BE06884826660. The company FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV is located at the address: Hillesteenweg 13 8750 Wingene - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV were not found.
The main activity of FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV is not available. You also can look at reviews of FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV, open positions, location of FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMEUBELFABRIEK VANDENBERGHE NV, employees, financial statistics.