BRASSERIES DES TILLEULS SA

Contactgegevens BRASSERIES DES TILLEULS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIES DES TILLEULS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIES DES TILLEULS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Tilleuls 18; 7740; Pecq (Warcoing), België

Telefoon (phone): 069 55 65 26 (+32-069 55 65 26) 069 55 65 26 (+32-069 55 65 26)

Fax (fax): 069 55 88 68 (+32-069 55 88 68) 069 55 88 68 (+32-069 55 88 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIES DES TILLEULS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIES DES TILLEULS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIES DES TILLEULS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIES DES TILLEULS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIES DES TILLEULS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIES DES TILLEULS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIES DES TILLEULS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIES DES TILLEULS SA
Products information BRASSERIES DES TILLEULS SA

BTW identificatienummer (tax): BE03569976806
Ondernemingsnummer: 1080200195
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 879,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Beer & ale - Dealers; Waters & soft drinks

Product categorie (product category): Breweries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIES DES TILLEULS SA
(Get full report from official database of BE for BRASSERIES DES TILLEULS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIES DES TILLEULS SA
Addition kinds of activities for BRASSERIES DES TILLEULS SA

28219900. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
36710213. Photomultiplier buizen | Photomultiplier tubes
39490513. Doelen, boogschieten en geweerschieten | Targets, archery and rifle shooting
50230207. handdoeken | Towels
51360100. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber

Werken bij BRASSERIES DES TILLEULS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIES DES TILLEULS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIES DES TILLEULS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIES DES TILLEULS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van BRASSERIES DES TILLEULS SA in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIES DES TILLEULS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIES DES TILLEULS SA. Laat een reactie achter voor BRASSERIES DES TILLEULS SA. BRASSERIES DES TILLEULS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIES DES TILLEULS SA. Leave a respond for BRASSERIES DES TILLEULS SA. BRASSERIES DES TILLEULS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIES DES TILLEULS SA op de google maps. Adres en contacten BRASSERIES DES TILLEULS SA
Location of BRASSERIES DES TILLEULS SA on the google maps. Address and contacts of BRASSERIES DES TILLEULS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIES DES TILLEULS SA BRASSERIES DES TILLEULS SA: ANNE-MARIE DRIANNE | ALFRED SCHLECK | Allo D茅pannage Uccle Express | J. VANDERMEULEN | C?RI

Other related companies as BRASSERIES DES TILLEULS SA: ANNE-MARIE DRIANNE | ALFRED SCHLECK | Allo D茅pannage Uccle Express | J. VANDERMEULEN | C?RI

BRASSERIES DES TILLEULS SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIES DES TILLEULS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03569976806. Het bedrijf BRASSERIES DES TILLEULS SA bevindt zich op het adres: Rue des Tilleuls 18; 7740; Pecq (Warcoing). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 879,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Breweries. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers; Waters & soft drinks.
De hoofdactiviteit van BRASSERIES DES TILLEULS SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIES DES TILLEULS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIES DES TILLEULS SA, openstaande posities, locatie van BRASSERIES DES TILLEULS SA op de kaart.

BRASSERIES DES TILLEULS SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIES DES TILLEULS SA, company assigned to the tax number BE03569976806. The company BRASSERIES DES TILLEULS SA is located at the address: Rue des Tilleuls 18; 7740; Pecq (Warcoing). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 879,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Breweries. List of products are Beer & ale - Dealers; Waters & soft drinks.
The main activity of BRASSERIES DES TILLEULS SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIES DES TILLEULS SA is not available. You also can look at reviews of BRASSERIES DES TILLEULS SA, open positions, location of BRASSERIES DES TILLEULS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIES DES TILLEULS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIES DES TILLEULS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIES DES TILLEULS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIES DES TILLEULS SA, employees, financial statistics.