Vandeputte medical en security NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Vandeputte medical en security NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Vandeputte medical en security NV

Contactgegevens Vandeputte medical en security NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandeputte medical en security NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandeputte medical en security NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Binnensteenweg 182 2530 Boechout, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandeputte medical en security NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandeputte medical en security NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandeputte medical en security NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandeputte medical en security NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandeputte medical en security NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandeputte medical en security NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandeputte medical en security NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandeputte medical en security NV
Products information Vandeputte medical en security NV

BTW identificatienummer (tax): BE01345245361
Ondernemingsnummer: 9538574218
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Disposable sterile drapes; Medical diagnostical appliances and instruments; Patient lifts, lifts for hospital beds; Stretchers

Product categorie (product category): Breathing Systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandeputte medical en security NV
(Get full report from official database of BE for Vandeputte medical en security NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandeputte medical en security NV
Addition kinds of activities for Vandeputte medical en security NV

315100. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
381206. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
549902. Drankwinkels | Beverage stores
02919902. Veehouderij, algemeen | Livestock farm, general
14790300. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
30890300. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
38250301. Ammeters, nec | Ammeters, nec
59630203. Food service, koffie-cart | Food service, coffee-cart
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services

Werken bij Vandeputte medical en security NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandeputte medical en security NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandeputte medical en security NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandeputte medical en security NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

Zoek naar antwoorden van Vandeputte medical en security NV in sociale netwerken
Look for responds of Vandeputte medical en security NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandeputte medical en security NV. Laat een reactie achter voor Vandeputte medical en security NV. Vandeputte medical en security NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandeputte medical en security NV. Leave a respond for Vandeputte medical en security NV. Vandeputte medical en security NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandeputte medical en security NV op de google maps. Adres en contacten Vandeputte medical en security NV
Location of Vandeputte medical en security NV on the google maps. Address and contacts of Vandeputte medical en security NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandeputte medical en security NV Vandeputte medical en security NV: EURAL | Hendrickx R | Vermeulen G | VALENTINO | HONG KONG

Other related companies as Vandeputte medical en security NV: EURAL | Hendrickx R | Vermeulen G | VALENTINO | HONG KONG

Vandeputte medical en security NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandeputte medical en security NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01345245361. Het bedrijf Vandeputte medical en security NV bevindt zich op het adres: Binnensteenweg 182 2530 Boechout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Breathing Systems. Lijst met producten zijn Disposable sterile drapes; Medical diagnostical appliances and instruments; Patient lifts, lifts for hospital beds; Stretchers.
De hoofdactiviteit van Vandeputte medical en security NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandeputte medical en security NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandeputte medical en security NV, openstaande posities, locatie van Vandeputte medical en security NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandeputte medical en security NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandeputte medical en security NV, company assigned to the tax number BE01345245361. The company Vandeputte medical en security NV is located at the address: Binnensteenweg 182 2530 Boechout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Breathing Systems. List of products are Disposable sterile drapes; Medical diagnostical appliances and instruments; Patient lifts, lifts for hospital beds; Stretchers.
The main activity of Vandeputte medical en security NV is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandeputte medical en security NV is not available. You also can look at reviews of Vandeputte medical en security NV, open positions, location of Vandeputte medical en security NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandeputte medical en security NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandeputte medical en security NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandeputte medical en security NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandeputte medical en security NV, employees, financial statistics.