FLMEUBELFABRIEK AURORA NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • FLMEUBELFABRIEK AURORA NV
Private companiesHealth Services • FLMEUBELFABRIEK AURORA NV

Contactgegevens FLMEUBELFABRIEK AURORA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMEUBELFABRIEK AURORA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMEUBELFABRIEK AURORA NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Krekelmotestr. 62 8870 Izegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-31-35-01 32-51-31-35-01

Fax (fax): 32-51-30-35-01 32-51-30-35-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMEUBELFABRIEK AURORA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMEUBELFABRIEK AURORA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMEUBELFABRIEK AURORA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMEUBELFABRIEK AURORA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMEUBELFABRIEK AURORA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMEUBELFABRIEK AURORA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMEUBELFABRIEK AURORA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMEUBELFABRIEK AURORA NV
Products information FLMEUBELFABRIEK AURORA NV

BTW identificatienummer (tax): BE08749206542
Ondernemingsnummer: 4643341064
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLMEUBELFABRIEK AURORA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMEUBELFABRIEK AURORA NV
(Get full report from official database of BE for FLMEUBELFABRIEK AURORA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMEUBELFABRIEK AURORA NV
Addition kinds of activities for FLMEUBELFABRIEK AURORA NV

461999. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
30691102. Kombinaties, hard rubber | Combs, hard rubber
32979903. Crucibles: grafiet, magnesiet, chroom, silica, andere nonclay | Crucibles: graphite, magnesite, chrome, silica,other nonclay
34239921. Loodgieters 'handgereedschap | Plumbers' hand tools
36249900. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
39490104. Golfkarretjes, hand | Golf carts, hand
48410000. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
55990105. Luchtballonnen en apparatuur | Hot air balloons and equipment
57350203. archief | Records
82110101. Katholieke gecombineerde elementaire en middelbare school | Catholic combined elementary and secondary school

Werken bij FLMEUBELFABRIEK AURORA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMEUBELFABRIEK AURORA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMEUBELFABRIEK AURORA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMEUBELFABRIEK AURORA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van FLMEUBELFABRIEK AURORA NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMEUBELFABRIEK AURORA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMEUBELFABRIEK AURORA NV. Laat een reactie achter voor FLMEUBELFABRIEK AURORA NV. FLMEUBELFABRIEK AURORA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMEUBELFABRIEK AURORA NV. Leave a respond for FLMEUBELFABRIEK AURORA NV. FLMEUBELFABRIEK AURORA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMEUBELFABRIEK AURORA NV op de google maps. Adres en contacten FLMEUBELFABRIEK AURORA NV
Location of FLMEUBELFABRIEK AURORA NV on the google maps. Address and contacts of FLMEUBELFABRIEK AURORA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMEUBELFABRIEK AURORA NV FLMEUBELFABRIEK AURORA NV: WALTER GEERAERTS | PIERRE GREGOIRE | Goudland | Reyskens Juweliers | JOSEPH DECLERCQ

Other related companies as FLMEUBELFABRIEK AURORA NV: WALTER GEERAERTS | PIERRE GREGOIRE | Goudland | Reyskens Juweliers | JOSEPH DECLERCQ

FLMEUBELFABRIEK AURORA NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMEUBELFABRIEK AURORA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749206542. Het bedrijf FLMEUBELFABRIEK AURORA NV bevindt zich op het adres: Krekelmotestr. 62 8870 Izegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLMEUBELFABRIEK AURORA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMEUBELFABRIEK AURORA NV is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMEUBELFABRIEK AURORA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMEUBELFABRIEK AURORA NV, openstaande posities, locatie van FLMEUBELFABRIEK AURORA NV op de kaart.

FLMEUBELFABRIEK AURORA NV is a company, that was registered 2010 in Izegem region, Belgium. Full name of company is FLMEUBELFABRIEK AURORA NV, company assigned to the tax number BE08749206542. The company FLMEUBELFABRIEK AURORA NV is located at the address: Krekelmotestr. 62 8870 Izegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLMEUBELFABRIEK AURORA NV were not found.
The main activity of FLMEUBELFABRIEK AURORA NV is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMEUBELFABRIEK AURORA NV is not available. You also can look at reviews of FLMEUBELFABRIEK AURORA NV, open positions, location of FLMEUBELFABRIEK AURORA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMEUBELFABRIEK AURORA NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMEUBELFABRIEK AURORA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMEUBELFABRIEK AURORA NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMEUBELFABRIEK AURORA NV, employees, financial statistics.