PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL
Private companiesInsurance Carriers • PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL

Contactgegevens PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch De Louvain 382 5004 Namur, België

Telefoon (phone): 32.81 21 40 54 32.81 21 40 54

Fax (fax): 32.81 20 07 33 32.81 20 07 33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL
Products information PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01635009765
Ondernemingsnummer: 2031341552
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 386,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Bread, cakes and pastries

Product categorie (product category): Bread and cakes; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL
(Get full report from official database of BE for PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL
Addition kinds of activities for PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL

345202. sluitringen | Washers
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
32910507. Schuur van siliciumcarbide | Silicon carbide abrasive
34790102. Graveren sieraden, zilverwerk of metaal | Engraving jewelry, silverware, or metal
36790108. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
50210201. Eetkamer meubels | Dining room furniture
50920209. Voertuigen, kinderen | Vehicles, children's
51690802. Harsen, synthetisch rubber | Resins, synthetic rubber
79979902. Bowling League of team | Bowling league or team

Werken bij PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL. Laat een reactie achter voor PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL. PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL. Leave a respond for PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL. PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL op de google maps. Adres en contacten PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL
Location of PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL on the google maps. Address and contacts of PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL: JEAN LOUIS DAVID-HAIRPRESTIGE | ANDRE MUYLLAERT | FORTIS | ALI MEZHER | RAFEL

Other related companies as PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL: JEAN LOUIS DAVID-HAIRPRESTIGE | ANDRE MUYLLAERT | FORTIS | ALI MEZHER | RAFEL

PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01635009765. Het bedrijf PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL bevindt zich op het adres: Ch De Louvain 382 5004 Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 386,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bread and cakes; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Bread, cakes and pastries.
De hoofdactiviteit van PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL, openstaande posities, locatie van PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL op de kaart.

PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL, company assigned to the tax number BE01635009765. The company PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL is located at the address: Ch De Louvain 382 5004 Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 386,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bread and cakes; Food and Related Products. List of products are Bread, cakes and pastries.
The main activity of PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL is not available. You also can look at reviews of PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL, open positions, location of PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATISSERIE JACQUES ROUARD SPRL, employees, financial statistics.