J.P. LYBAERT SPRL

Contactgegevens J.P. LYBAERT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.P. LYBAERT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.P. LYBAERT SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Pervyse 48 1040 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.27 33 13 36 32.27 33 13 36

Fax (fax): 32.27 33 29 71 32.27 33 29 71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.P. LYBAERT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.P. LYBAERT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.P. LYBAERT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.P. LYBAERT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.P. LYBAERT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.P. LYBAERT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.P. LYBAERT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.P. LYBAERT SPRL
Products information J.P. LYBAERT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04038543701
Ondernemingsnummer: 4389831542
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Bread, cakes and pastries

Product categorie (product category): Bread and cakes; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.P. LYBAERT SPRL
(Get full report from official database of BE for J.P. LYBAERT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.P. LYBAERT SPRL
Addition kinds of activities for J.P. LYBAERT SPRL

149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
202399. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
519899. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
28210300. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens

Werken bij J.P. LYBAERT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.P. LYBAERT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.P. LYBAERT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.P. LYBAERT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • Koerier/staalnemer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    koerier/ staalnemer m/v sta je in voor volgende taken: - Je gaat met een eigenbedrijfswagen de stalen ophalen bij slagers, dit in Oost - West Vlaanderen. ( gans Vlaanderen) - Je gaat de dag zelf nog de stalen terug afleveren in het bedrijf te Brugge

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van J.P. LYBAERT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of J.P. LYBAERT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.P. LYBAERT SPRL. Laat een reactie achter voor J.P. LYBAERT SPRL. J.P. LYBAERT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.P. LYBAERT SPRL. Leave a respond for J.P. LYBAERT SPRL. J.P. LYBAERT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.P. LYBAERT SPRL op de google maps. Adres en contacten J.P. LYBAERT SPRL
Location of J.P. LYBAERT SPRL on the google maps. Address and contacts of J.P. LYBAERT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come J.P. LYBAERT SPRL J.P. LYBAERT SPRL: Cromwell | DIRK DE SMET | THIER ? LI?GE-STUD.ENREG. | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | GERMAINE CRABBE

Other related companies as J.P. LYBAERT SPRL: Cromwell | DIRK DE SMET | THIER ? LI?GE-STUD.ENREG. | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | GERMAINE CRABBE

J.P. LYBAERT SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.P. LYBAERT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04038543701. Het bedrijf J.P. LYBAERT SPRL bevindt zich op het adres: Rue De Pervyse 48 1040 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bread and cakes; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Bread, cakes and pastries.
De hoofdactiviteit van J.P. LYBAERT SPRL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.P. LYBAERT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.P. LYBAERT SPRL, openstaande posities, locatie van J.P. LYBAERT SPRL op de kaart.

J.P. LYBAERT SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.P. LYBAERT SPRL, company assigned to the tax number BE04038543701. The company J.P. LYBAERT SPRL is located at the address: Rue De Pervyse 48 1040 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bread and cakes; Food and Related Products. List of products are Bread, cakes and pastries.
The main activity of J.P. LYBAERT SPRL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J.P. LYBAERT SPRL is not available. You also can look at reviews of J.P. LYBAERT SPRL, open positions, location of J.P. LYBAERT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.P. LYBAERT SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.P. LYBAERT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.P. LYBAERT SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.P. LYBAERT SPRL, employees, financial statistics.