DESTROOPER OLIVIER NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • DESTROOPER OLIVIER NV
Private companiesPrimary Metal Industries • DESTROOPER OLIVIER NV

Contactgegevens DESTROOPER OLIVIER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESTROOPER OLIVIER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESTROOPER OLIVIER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lijsterbessendreef 23 8020 Oostkamp, België

Telefoon (phone): 32.50 27 93 43 32.50 27 93 43

Fax (fax): 32.50 27 68 71 32.50 27 68 71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESTROOPER OLIVIER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESTROOPER OLIVIER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESTROOPER OLIVIER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESTROOPER OLIVIER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESTROOPER OLIVIER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESTROOPER OLIVIER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESTROOPER OLIVIER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESTROOPER OLIVIER NV
Products information DESTROOPER OLIVIER NV

BTW identificatienummer (tax): BE04952056884
Ondernemingsnummer: 9607788085
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 317,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Biscuits

Product categorie (product category): Bread and cakes; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESTROOPER OLIVIER NV
(Get full report from official database of BE for DESTROOPER OLIVIER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESTROOPER OLIVIER NV
Addition kinds of activities for DESTROOPER OLIVIER NV

26210103. Gezichtsweefselvoorraad | Facial tissue stock
30530202. Verpakking, leer, nec | Packing, leather, nec
35450101. Kalibers en verdelers | Calipers and dividers
42269901. Auto dode opslag | Automobile dead storage
56619902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic
72990602. Auto titel en tag service aan particulieren | Car title and tag service to individuals

Werken bij DESTROOPER OLIVIER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESTROOPER OLIVIER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESTROOPER OLIVIER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESTROOPER OLIVIER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Allround Magazijnmedewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct orderpicken Je helpt mee met de algemene ondersteuning van de Dienst Orderverwerking Je staat in voor de administratieve verwerking en opvolging van de orders in het ERP-systeem Je helpt de klanten aan de afhaalbalie en staat hen bij met technisch basisadvies Je beantwoordt vragen ivm voorraad, leveringen en binnenkomst goederen en omzetten van backorders Je kan basis technisch advies geven aan de klanten, dit zowel telefonisch als aan de balie

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van DESTROOPER OLIVIER NV in sociale netwerken
Look for responds of DESTROOPER OLIVIER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESTROOPER OLIVIER NV. Laat een reactie achter voor DESTROOPER OLIVIER NV. DESTROOPER OLIVIER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESTROOPER OLIVIER NV. Leave a respond for DESTROOPER OLIVIER NV. DESTROOPER OLIVIER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESTROOPER OLIVIER NV op de google maps. Adres en contacten DESTROOPER OLIVIER NV
Location of DESTROOPER OLIVIER NV on the google maps. Address and contacts of DESTROOPER OLIVIER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DESTROOPER OLIVIER NV DESTROOPER OLIVIER NV: LOUIS BOUILLON | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE | CARROSSERIE MAASLAND | SONJA STRUYF | ASSURANCES ROUSSEAUX

Other related companies as DESTROOPER OLIVIER NV: LOUIS BOUILLON | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE | CARROSSERIE MAASLAND | SONJA STRUYF | ASSURANCES ROUSSEAUX

DESTROOPER OLIVIER NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESTROOPER OLIVIER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04952056884. Het bedrijf DESTROOPER OLIVIER NV bevindt zich op het adres: Lijsterbessendreef 23 8020 Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 317,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bread and cakes; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Biscuits.
De hoofdactiviteit van DESTROOPER OLIVIER NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESTROOPER OLIVIER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESTROOPER OLIVIER NV, openstaande posities, locatie van DESTROOPER OLIVIER NV op de kaart.

DESTROOPER OLIVIER NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESTROOPER OLIVIER NV, company assigned to the tax number BE04952056884. The company DESTROOPER OLIVIER NV is located at the address: Lijsterbessendreef 23 8020 Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 317,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bread and cakes; Food and Related Products. List of products are Biscuits.
The main activity of DESTROOPER OLIVIER NV is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DESTROOPER OLIVIER NV is not available. You also can look at reviews of DESTROOPER OLIVIER NV, open positions, location of DESTROOPER OLIVIER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESTROOPER OLIVIER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESTROOPER OLIVIER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESTROOPER OLIVIER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESTROOPER OLIVIER NV, employees, financial statistics.