BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS
Private companiesBusiness Services • BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS

Contactgegevens BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De La Station 109 6230 Obaix, België

Telefoon (phone): 32.71 84 38 09 32.71 84 38 09

Fax (fax): +32 (15) 787-42-66 +32 (15) 787-42-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS
Products information BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS

BTW identificatienummer (tax): BE06148468017
Ondernemingsnummer: 7539062500
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Bread

Product categorie (product category): Bread and cakes; Food and Related Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS
(Get full report from official database of BE for BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS
Addition kinds of activities for BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS

222199. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
23890100. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
28420102. Reinigings- of polijstmiddelen, niet inbegrepen | Cleaning or polishing preparations, nec
50640300. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
61110101. Boerenhuisadministratie | Farmers home administration
65419903. Titel zoek bedrijven | Title search companies
76310101. Klok reparatie | Clock repair

Werken bij BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Inpakker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

  • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Kortenaken (met dienstencheques) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Senior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

Zoek naar antwoorden van BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS. Laat een reactie achter voor BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS. BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS. Leave a respond for BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS. BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS op de google maps. Adres en contacten BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS
Location of BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS on the google maps. Address and contacts of BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS: SKI INDOOR TOP-FIT | TECHNIC AUTO | DE SPEELGOED ARK | ASB INTERIM | FRUIT CONSULT INTERNAT.

Other related companies as BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS: SKI INDOOR TOP-FIT | TECHNIC AUTO | DE SPEELGOED ARK | ASB INTERIM | FRUIT CONSULT INTERNAT.

BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06148468017. Het bedrijf BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS bevindt zich op het adres: Rue De La Station 109 6230 Obaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 500,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bread and cakes; Food and Related Products. Lijst met producten zijn Bread.
De hoofdactiviteit van BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS, openstaande posities, locatie van BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS op de kaart.

BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS, company assigned to the tax number BE06148468017. The company BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS is located at the address: Rue De La Station 109 6230 Obaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 500,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bread and cakes; Food and Related Products. List of products are Bread.
The main activity of BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS is not available. You also can look at reviews of BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS, open positions, location of BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGERIE DESCLIN FRANاOIS, employees, financial statistics.