LA CHOUFFE

Contactgegevens LA CHOUFFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA CHOUFFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA CHOUFFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACHOUFFE 32; 6666; HOUFFALIZE (GRAND), België

Telefoon (phone): 61288147 (+32-61288147) 61288147 (+32-61288147)

Fax (fax): +32 (83) 738-31-55 +32 (83) 738-31-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA CHOUFFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA CHOUFFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA CHOUFFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA CHOUFFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA CHOUFFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA CHOUFFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA CHOUFFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA CHOUFFE
Products information LA CHOUFFE

BTW identificatienummer (tax): BE02323852539
Ondernemingsnummer: 4385711669
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 151,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LA CHOUFFE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brasseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA CHOUFFE
(Get full report from official database of BE for LA CHOUFFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA CHOUFFE
Addition kinds of activities for LA CHOUFFE

353201. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
449200. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
762901. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair
20910306. Kabeljauw: verpakt in blikjes, potten, enz. | Codfish: packaged in cans, jars, etc.
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
27410206. Gidsen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Guides: publishing only, not printed on site
36779901. Baluns | Baluns
37280402. Bomb racks, vliegtuigen | Bomb racks, aircraft
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
51690801. Polyurethaan producten | Polyurethane products

Werken bij LA CHOUFFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA CHOUFFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA CHOUFFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA CHOUFFE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Student (m/v) met grote interesse voor verlichting (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Brugge, gepecialiseerd in verlichting, zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker om elke zaterdag te werken van 10u tot 18u. Heb je een zekere affiniteit met interieur of decoratie? Dan is dit een groot pluspunt. Kennis van het technische aspect is zeer mooi meegenomen. Heb je deze niet, geen probleem, je krijgt in ieder geval een opleiding via de werkgever.

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van LA CHOUFFE in sociale netwerken
Look for responds of LA CHOUFFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA CHOUFFE. Laat een reactie achter voor LA CHOUFFE. LA CHOUFFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA CHOUFFE. Leave a respond for LA CHOUFFE. LA CHOUFFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA CHOUFFE op de google maps. Adres en contacten LA CHOUFFE
Location of LA CHOUFFE on the google maps. Address and contacts of LA CHOUFFE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA CHOUFFE LA CHOUFFE: Outlet Versace | Vreux C | MUSEE DE LA PORTE | PIRON YVON | idem dito VZW

Other related companies as LA CHOUFFE: Outlet Versace | Vreux C | MUSEE DE LA PORTE | PIRON YVON | idem dito VZW

LA CHOUFFE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA CHOUFFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02323852539. Het bedrijf LA CHOUFFE bevindt zich op het adres: ACHOUFFE 32; 6666; HOUFFALIZE (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 151,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Brasseries. Producten gemaakt in LA CHOUFFE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA CHOUFFE is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA CHOUFFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA CHOUFFE, openstaande posities, locatie van LA CHOUFFE op de kaart.

LA CHOUFFE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA CHOUFFE, company assigned to the tax number BE02323852539. The company LA CHOUFFE is located at the address: ACHOUFFE 32; 6666; HOUFFALIZE (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 151,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Brasseries. Products created in LA CHOUFFE were not found.
The main activity of LA CHOUFFE is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA CHOUFFE is not available. You also can look at reviews of LA CHOUFFE, open positions, location of LA CHOUFFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA CHOUFFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA CHOUFFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA CHOUFFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA CHOUFFE, employees, financial statistics.