BROUWERIJ SLAGMUYLDER

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BROUWERIJ SLAGMUYLDER
Private companiesHealth Services • BROUWERIJ SLAGMUYLDER

Contactgegevens BROUWERIJ SLAGMUYLDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROUWERIJ SLAGMUYLDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROUWERIJ SLAGMUYLDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERHOUTEMBAAN 2; 9400; NINOVE (GROOT), België

Telefoon (phone): 54331831 (+32-54331831) 54331831 (+32-54331831)

Fax (fax): +32 (68) 294-37-98 +32 (68) 294-37-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROUWERIJ SLAGMUYLDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROUWERIJ SLAGMUYLDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROUWERIJ SLAGMUYLDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROUWERIJ SLAGMUYLDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROUWERIJ SLAGMUYLDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROUWERIJ SLAGMUYLDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROUWERIJ SLAGMUYLDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROUWERIJ SLAGMUYLDER
Products information BROUWERIJ SLAGMUYLDER

BTW identificatienummer (tax): BE02792419433
Ondernemingsnummer: 7695343017
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in BROUWERIJ SLAGMUYLDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brasseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROUWERIJ SLAGMUYLDER
(Get full report from official database of BE for BROUWERIJ SLAGMUYLDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROUWERIJ SLAGMUYLDER
Addition kinds of activities for BROUWERIJ SLAGMUYLDER

162303. Water- en riolering | Water and sewer line construction
357803. Bankmachines | Banking machines
393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
448999. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij BROUWERIJ SLAGMUYLDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROUWERIJ SLAGMUYLDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROUWERIJ SLAGMUYLDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROUWERIJ SLAGMUYLDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

    Type: Vaste Job

    - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van BROUWERIJ SLAGMUYLDER in sociale netwerken
Look for responds of BROUWERIJ SLAGMUYLDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROUWERIJ SLAGMUYLDER. Laat een reactie achter voor BROUWERIJ SLAGMUYLDER. BROUWERIJ SLAGMUYLDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROUWERIJ SLAGMUYLDER. Leave a respond for BROUWERIJ SLAGMUYLDER. BROUWERIJ SLAGMUYLDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROUWERIJ SLAGMUYLDER op de google maps. Adres en contacten BROUWERIJ SLAGMUYLDER
Location of BROUWERIJ SLAGMUYLDER on the google maps. Address and contacts of BROUWERIJ SLAGMUYLDER

Andere gerelateerde bedrijven als come BROUWERIJ SLAGMUYLDER BROUWERIJ SLAGMUYLDER: Willems Dirk | KUNSTOF | VINCENT THIRY | KINTS AANJE | Egemin nv

Other related companies as BROUWERIJ SLAGMUYLDER: Willems Dirk | KUNSTOF | VINCENT THIRY | KINTS AANJE | Egemin nv

BROUWERIJ SLAGMUYLDER is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BROUWERIJ SLAGMUYLDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02792419433. Het bedrijf BROUWERIJ SLAGMUYLDER bevindt zich op het adres: DENDERHOUTEMBAAN 2; 9400; NINOVE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brasseries. Producten gemaakt in BROUWERIJ SLAGMUYLDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BROUWERIJ SLAGMUYLDER is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROUWERIJ SLAGMUYLDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROUWERIJ SLAGMUYLDER, openstaande posities, locatie van BROUWERIJ SLAGMUYLDER op de kaart.

BROUWERIJ SLAGMUYLDER is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BROUWERIJ SLAGMUYLDER, company assigned to the tax number BE02792419433. The company BROUWERIJ SLAGMUYLDER is located at the address: DENDERHOUTEMBAAN 2; 9400; NINOVE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brasseries. Products created in BROUWERIJ SLAGMUYLDER were not found.
The main activity of BROUWERIJ SLAGMUYLDER is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BROUWERIJ SLAGMUYLDER is not available. You also can look at reviews of BROUWERIJ SLAGMUYLDER, open positions, location of BROUWERIJ SLAGMUYLDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROUWERIJ SLAGMUYLDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROUWERIJ SLAGMUYLDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROUWERIJ SLAGMUYLDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROUWERIJ SLAGMUYLDER, employees, financial statistics.