BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM

Contactgegevens BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 45; 8000; BRUGGE (GROOT), België

Telefoon (phone): 50330699 (+32-50330699) 50330699 (+32-50330699)

Fax (fax): +32 (53) 103-53-84 +32 (53) 103-53-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM
Products information BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM

BTW identificatienummer (tax): BE02848999023
Ondernemingsnummer: 6238006591
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brasseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM
(Get full report from official database of BE for BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM
Addition kinds of activities for BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
275909. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
353199. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
25410102. Display armaturen, hout | Display fixtures, wood
25990101. Kasten, fabriek | Cabinets, factory
55510400. Marine leveringen en apparatuur | Marine supplies and equipment

Werken bij BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

Zoek naar antwoorden van BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM in sociale netwerken
Look for responds of BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM. Laat een reactie achter voor BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM. BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM. Leave a respond for BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM. BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM op de google maps. Adres en contacten BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM
Location of BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM on the google maps. Address and contacts of BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | De Paepe M | ARGUS | EUROSPRINTERS | MICHEL LEJEUNE

Other related companies as BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | De Paepe M | ARGUS | EUROSPRINTERS | MICHEL LEJEUNE

BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02848999023. Het bedrijf BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 45; 8000; BRUGGE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Brasseries. Producten gemaakt in BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM, openstaande posities, locatie van BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM op de kaart.

BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM, company assigned to the tax number BE02848999023. The company BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM is located at the address: LANGESTRAAT 45; 8000; BRUGGE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Brasseries. Products created in BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM were not found.
The main activity of BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM is not available. You also can look at reviews of BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM, open positions, location of BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROUWERIJ DE GOUDEN BOOM, employees, financial statistics.