ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY

Contactgegevens ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L' ABBAYE 8; 5580; ROCHEFORT (GROOT), België

Telefoon (phone): 84213181 (+32-84213181) 84213181 (+32-84213181)

Fax (fax): +32 (19) 227-72-40 +32 (19) 227-72-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY
Products information ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY

BTW identificatienummer (tax): BE08465484619
Ondernemingsnummer: 7276489257
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 876,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brasseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY
(Get full report from official database of BE for ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY
Addition kinds of activities for ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY

02599901. Duck boerderij | Duck farm
16239906. Ondergrondse utilities contractor | Underground utilities contractor
22590104. Veters, gebreid | Mittens, knit
23959901. Buttonhole maken, behalve bont: voor de handel | Buttonhole making, except fur: for the trade
28650315. isocyanaten | Isocyanates
36210300. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
37140208. Gears, motorvoertuig | Gears, motor vehicle
39110402. Handtassen, edelmetaal | Handbags, precious metal

Werken bij ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE BEDIENDE OPLEIDINGEN TOT APRIL 2019 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een bediende voor het intern opleidingscentrum van het bedrijf. Je staat in voor het administratieve en organisatorische luik van opleidingen voor heftrucks, reachtrucks, hoogwerker,.. Concreet bestaat je takenpakket uit: – Opmaken van opleidingsdossiers – Bijhouden van gegevens over opleidingen voor de facturatie nadien – Opmaken van attesten en deze versturen naar de klanten – Ontvangen van cursisten en organiseren van de lunch

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • Heftruckchauffeur in combinatie met bobijnopzetter - 2 ploegen - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met pin. Deze functie wordt gecombineerd met bobijnen opzetten.  Takenpakket: Bevoorraden van de materialen Laden en lossen De materialen op hun plaats zetten Bobijnen opzetten

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY in sociale netwerken
Look for responds of ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY. Laat een reactie achter voor ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY. ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY. Leave a respond for ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY. ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY op de google maps. Adres en contacten ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY
Location of ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY on the google maps. Address and contacts of ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY

Andere gerelateerde bedrijven als come ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY: D. BENIEST | F.G.T.B. - MONS-BORINAGE | ALGEMEEN ZIEKENHUIS KONINGIN FABIOLA | TH. LELEU | IMMOSID

Other related companies as ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY: D. BENIEST | F.G.T.B. - MONS-BORINAGE | ALGEMEEN ZIEKENHUIS KONINGIN FABIOLA | TH. LELEU | IMMOSID

ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08465484619. Het bedrijf ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY bevindt zich op het adres: RUE DE L' ABBAYE 8; 5580; ROCHEFORT (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 876,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brasseries. Producten gemaakt in ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY, openstaande posities, locatie van ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY op de kaart.

ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY, company assigned to the tax number BE08465484619. The company ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY is located at the address: RUE DE L' ABBAYE 8; 5580; ROCHEFORT (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 876,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brasseries. Products created in ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY were not found.
The main activity of ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY is not available. You also can look at reviews of ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY, open positions, location of ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABBAYE NOTRE DAME ST.RةMY, employees, financial statistics.