BRANDWEERKAZERNE

Contactgegevens BRANDWEERKAZERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDWEERKAZERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDWEERKAZERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRANDWEERPLEIN 0; 9950; WAARSCHOOT, België

Telefoon (phone): 93783223 (+32-93783223) 93783223 (+32-93783223)

Fax (fax): +32 (71) 949-39-36 +32 (71) 949-39-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDWEERKAZERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDWEERKAZERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDWEERKAZERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDWEERKAZERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDWEERKAZERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDWEERKAZERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDWEERKAZERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDWEERKAZERNE
Products information BRANDWEERKAZERNE

BTW identificatienummer (tax): BE08501464843
Ondernemingsnummer: 6480804443
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in BRANDWEERKAZERNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brandweer and civiele bescherming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDWEERKAZERNE
(Get full report from official database of BE for BRANDWEERKAZERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDWEERKAZERNE
Addition kinds of activities for BRANDWEERKAZERNE

591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
734900. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
24410300. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles
76990101. Kaliber, meter, en andere machinisten instrument reparatie | Caliper, gauge, and other machinists' instrument repair
79991005. Expositie operatie | Exposition operation
87420000. Management consulting diensten | Management consulting services
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij BRANDWEERKAZERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDWEERKAZERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDWEERKAZERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDWEERKAZERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Nieuwpoort gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van BRANDWEERKAZERNE in sociale netwerken
Look for responds of BRANDWEERKAZERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDWEERKAZERNE. Laat een reactie achter voor BRANDWEERKAZERNE. BRANDWEERKAZERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDWEERKAZERNE. Leave a respond for BRANDWEERKAZERNE. BRANDWEERKAZERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDWEERKAZERNE op de google maps. Adres en contacten BRANDWEERKAZERNE
Location of BRANDWEERKAZERNE on the google maps. Address and contacts of BRANDWEERKAZERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDWEERKAZERNE BRANDWEERKAZERNE: BBL | BERTINE DEBEIL | Kawa M SA | ONS GENOEGEN ZUTENDAAL | Wijns W

Other related companies as BRANDWEERKAZERNE: BBL | BERTINE DEBEIL | Kawa M SA | ONS GENOEGEN ZUTENDAAL | Wijns W

BRANDWEERKAZERNE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDWEERKAZERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08501464843. Het bedrijf BRANDWEERKAZERNE bevindt zich op het adres: BRANDWEERPLEIN 0; 9950; WAARSCHOOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 111,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Brandweer and civiele bescherming. Producten gemaakt in BRANDWEERKAZERNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRANDWEERKAZERNE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDWEERKAZERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDWEERKAZERNE, openstaande posities, locatie van BRANDWEERKAZERNE op de kaart.

BRANDWEERKAZERNE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRANDWEERKAZERNE, company assigned to the tax number BE08501464843. The company BRANDWEERKAZERNE is located at the address: BRANDWEERPLEIN 0; 9950; WAARSCHOOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 111,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Brandweer and civiele bescherming. Products created in BRANDWEERKAZERNE were not found.
The main activity of BRANDWEERKAZERNE is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDWEERKAZERNE is not available. You also can look at reviews of BRANDWEERKAZERNE, open positions, location of BRANDWEERKAZERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDWEERKAZERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDWEERKAZERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDWEERKAZERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDWEERKAZERNE, employees, financial statistics.