FLM.D.N. INDUSTRIES SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • FLM.D.N. INDUSTRIES SA
Private companiesBusiness Services • FLM.D.N. INDUSTRIES SA

Contactgegevens FLM.D.N. INDUSTRIES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLM.D.N. INDUSTRIES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLM.D.N. INDUSTRIES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Des Meuniers 30a 5620 Florennes - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-82-68-85-13 32-82-68-85-13

Fax (fax): 32-82-68-88-85 32-82-68-88-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLM.D.N. INDUSTRIES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLM.D.N. INDUSTRIES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLM.D.N. INDUSTRIES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLM.D.N. INDUSTRIES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLM.D.N. INDUSTRIES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLM.D.N. INDUSTRIES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLM.D.N. INDUSTRIES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLM.D.N. INDUSTRIES SA
Products information FLM.D.N. INDUSTRIES SA

BTW identificatienummer (tax): BE01096130371
Ondernemingsnummer: 9620147705
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLM.D.N. INDUSTRIES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLM.D.N. INDUSTRIES SA
(Get full report from official database of BE for FLM.D.N. INDUSTRIES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLM.D.N. INDUSTRIES SA
Addition kinds of activities for FLM.D.N. INDUSTRIES SA

281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
14999919. Vulkanische aswinning | Volcanic ash mining
15319902. Coöperatieve appartementenontwikkelaars | Cooperative apartment developers
20139905. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Cured meats, from purchased meat
23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
32550302. Brandblokken, bakstenen, tegels of speciale vormen | Fire clay blocks, bricks, tile, or special shapes
34690303. Gefiltreerd, behalve loodgietersartikelen: porselein | Enameled ware, except plumbers' supplies: porcelain
39149904. Bestek, NK | Flatware, nsk
39490605. Waterskiën apparatuur en benodigdheden, behalve ski's | Water skiing equipment and supplies, except skis
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens

Werken bij FLM.D.N. INDUSTRIES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLM.D.N. INDUSTRIES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLM.D.N. INDUSTRIES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLM.D.N. INDUSTRIES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

Zoek naar antwoorden van FLM.D.N. INDUSTRIES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLM.D.N. INDUSTRIES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLM.D.N. INDUSTRIES SA. Laat een reactie achter voor FLM.D.N. INDUSTRIES SA. FLM.D.N. INDUSTRIES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLM.D.N. INDUSTRIES SA. Leave a respond for FLM.D.N. INDUSTRIES SA. FLM.D.N. INDUSTRIES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLM.D.N. INDUSTRIES SA op de google maps. Adres en contacten FLM.D.N. INDUSTRIES SA
Location of FLM.D.N. INDUSTRIES SA on the google maps. Address and contacts of FLM.D.N. INDUSTRIES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLM.D.N. INDUSTRIES SA FLM.D.N. INDUSTRIES SA: O.C.G.A. SA | DIONYS HOLLANDERS | V d E Gastronomie Service NV | CEGIS SCRL | LA POSTE

Other related companies as FLM.D.N. INDUSTRIES SA: O.C.G.A. SA | DIONYS HOLLANDERS | V d E Gastronomie Service NV | CEGIS SCRL | LA POSTE

FLM.D.N. INDUSTRIES SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLM.D.N. INDUSTRIES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096130371. Het bedrijf FLM.D.N. INDUSTRIES SA bevindt zich op het adres: R. Des Meuniers 30a 5620 Florennes - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLM.D.N. INDUSTRIES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLM.D.N. INDUSTRIES SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLM.D.N. INDUSTRIES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLM.D.N. INDUSTRIES SA, openstaande posities, locatie van FLM.D.N. INDUSTRIES SA op de kaart.

FLM.D.N. INDUSTRIES SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLM.D.N. INDUSTRIES SA, company assigned to the tax number BE01096130371. The company FLM.D.N. INDUSTRIES SA is located at the address: R. Des Meuniers 30a 5620 Florennes - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLM.D.N. INDUSTRIES SA were not found.
The main activity of FLM.D.N. INDUSTRIES SA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLM.D.N. INDUSTRIES SA is not available. You also can look at reviews of FLM.D.N. INDUSTRIES SA, open positions, location of FLM.D.N. INDUSTRIES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLM.D.N. INDUSTRIES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLM.D.N. INDUSTRIES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLM.D.N. INDUSTRIES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLM.D.N. INDUSTRIES SA, employees, financial statistics.