STOCK ADVENTURE SPRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • STOCK ADVENTURE SPRL
Private companiesHealth Services • STOCK ADVENTURE SPRL

Contactgegevens STOCK ADVENTURE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STOCK ADVENTURE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STOCK ADVENTURE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Flosse 17; 6800; Libramont-Chevigny (Recogne), België

Telefoon (phone): 061 22 45 02 (+32-061 22 45 02) 061 22 45 02 (+32-061 22 45 02)

Fax (fax): 061 27 02 17 (+32-061 27 02 17) 061 27 02 17 (+32-061 27 02 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STOCK ADVENTURE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STOCK ADVENTURE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STOCK ADVENTURE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STOCK ADVENTURE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STOCK ADVENTURE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STOCK ADVENTURE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STOCK ADVENTURE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STOCK ADVENTURE SPRL
Products information STOCK ADVENTURE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02900360107
Ondernemingsnummer: 5308288574
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 704,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Army surplus stores; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Hunting & supplies; Camping equipment; Jeans & casual wear; Fishing tackle; Mountaineering & accessories; Sports goods - Retail

Product categorie (product category): Boy scouts equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STOCK ADVENTURE SPRL
(Get full report from official database of BE for STOCK ADVENTURE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STOCK ADVENTURE SPRL
Addition kinds of activities for STOCK ADVENTURE SPRL

20419901. Zemelen en middels (behalve rijst) | Bran and middlings (except rice)
23960202. Pads, schouder: voor jassen, pakken, enz. | Pads, shoulder: for coats, suits, etc.
25910102. Schaduw trekt, raam | Shade pulls, window
36339902. Wringers, binnenlandse industrie | Wringers, domestic industry
54110100. supermarkten | Supermarkets

Werken bij STOCK ADVENTURE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STOCK ADVENTURE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STOCK ADVENTURE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STOCK ADVENTURE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • Werkvoorbereider/laser operator (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider/laser operator.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

Zoek naar antwoorden van STOCK ADVENTURE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of STOCK ADVENTURE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STOCK ADVENTURE SPRL. Laat een reactie achter voor STOCK ADVENTURE SPRL. STOCK ADVENTURE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STOCK ADVENTURE SPRL. Leave a respond for STOCK ADVENTURE SPRL. STOCK ADVENTURE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STOCK ADVENTURE SPRL op de google maps. Adres en contacten STOCK ADVENTURE SPRL
Location of STOCK ADVENTURE SPRL on the google maps. Address and contacts of STOCK ADVENTURE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come STOCK ADVENTURE SPRL STOCK ADVENTURE SPRL: Langela G | VEERLE STERKMANS | PHYSICAL GOLDEN CLUB SPRL | CHARLES BREMEESCH | ADTP ALAIN DEBAY

Other related companies as STOCK ADVENTURE SPRL: Langela G | VEERLE STERKMANS | PHYSICAL GOLDEN CLUB SPRL | CHARLES BREMEESCH | ADTP ALAIN DEBAY

STOCK ADVENTURE SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STOCK ADVENTURE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02900360107. Het bedrijf STOCK ADVENTURE SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Flosse 17; 6800; Libramont-Chevigny (Recogne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 704,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boy scouts equipment. Lijst met producten zijn Army surplus stores; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Hunting & supplies; Camping equipment; Jeans & casual wear; Fishing tackle; Mountaineering & accessories; Sports goods - Retail.
De hoofdactiviteit van STOCK ADVENTURE SPRL is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STOCK ADVENTURE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STOCK ADVENTURE SPRL, openstaande posities, locatie van STOCK ADVENTURE SPRL op de kaart.

STOCK ADVENTURE SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is STOCK ADVENTURE SPRL, company assigned to the tax number BE02900360107. The company STOCK ADVENTURE SPRL is located at the address: Rue du Flosse 17; 6800; Libramont-Chevigny (Recogne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 704,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boy scouts equipment. List of products are Army surplus stores; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Hunting & supplies; Camping equipment; Jeans & casual wear; Fishing tackle; Mountaineering & accessories; Sports goods - Retail.
The main activity of STOCK ADVENTURE SPRL is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STOCK ADVENTURE SPRL is not available. You also can look at reviews of STOCK ADVENTURE SPRL, open positions, location of STOCK ADVENTURE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STOCK ADVENTURE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STOCK ADVENTURE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STOCK ADVENTURE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STOCK ADVENTURE SPRL, employees, financial statistics.