Bol d'Air (Au)

Contactgegevens Bol d'Air (Au): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bol d'Air (Au): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bol d'Air (Au)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Emile de Lalieux 26; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 05 06 (+32-067 21 05 06) 067 21 05 06 (+32-067 21 05 06)

Fax (fax): 067 21 05 06 (+32-067 21 05 06) 067 21 05 06 (+32-067 21 05 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bol d'Air (Au): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bol d'Air (Au)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bol d'Air (Au)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bol d'Air (Au), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bol d'Air (Au). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bol d'Air (Au), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bol d'Air (Au). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bol d'Air (Au)
Products information Bol d'Air (Au)

BTW identificatienummer (tax): BE08868408203
Ondernemingsnummer: 5854583740
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Bol d'Air (Au) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boy scouts equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bol d'Air (Au)
(Get full report from official database of BE for Bol d'Air (Au))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bol d'Air (Au)
Addition kinds of activities for Bol d'Air (Au)

254101. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
753299. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
804900. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
14990204. Vermiculietwinning | Vermiculite mining
20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
22990406. Wool shoddy | Wool shoddy
24991606. Sneeuw hek, hout | Snow fence, wood
35310612. Schoppen, kracht | Shovels, power
35699912. Jacks, hydraulisch | Jacks, hydraulic
79991516. Luchtballon rijdt | Hot air balloon rides

Werken bij Bol d'Air (Au): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bol d'Air (Au): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bol d'Air (Au). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bol d'Air (Au). Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • keukenhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Bol d'Air (Au) in sociale netwerken
Look for responds of Bol d'Air (Au) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bol d'Air (Au). Laat een reactie achter voor Bol d'Air (Au). Bol d'Air (Au) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bol d'Air (Au). Leave a respond for Bol d'Air (Au). Bol d'Air (Au) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bol d'Air (Au) op de google maps. Adres en contacten Bol d'Air (Au)
Location of Bol d'Air (Au) on the google maps. Address and contacts of Bol d'Air (Au)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bol d'Air (Au) Bol d'Air (Au): Maximmo | MAERSK BENELUX | DRESSELAERTS | PASCAL CALIS | BUREAU FINALUX

Other related companies as Bol d'Air (Au): Maximmo | MAERSK BENELUX | DRESSELAERTS | PASCAL CALIS | BUREAU FINALUX

Bol d'Air (Au) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bol d'Air (Au), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08868408203. Het bedrijf Bol d'Air (Au) bevindt zich op het adres: Place Emile de Lalieux 26; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boy scouts equipment. Producten gemaakt in Bol d'Air (Au) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bol d'Air (Au) is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bol d'Air (Au) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bol d'Air (Au), openstaande posities, locatie van Bol d'Air (Au) op de kaart.

Bol d'Air (Au) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bol d'Air (Au), company assigned to the tax number BE08868408203. The company Bol d'Air (Au) is located at the address: Place Emile de Lalieux 26; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boy scouts equipment. Products created in Bol d'Air (Au) were not found.
The main activity of Bol d'Air (Au) is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bol d'Air (Au) is not available. You also can look at reviews of Bol d'Air (Au), open positions, location of Bol d'Air (Au) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bol d'Air (Au), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bol d'Air (Au), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bol d'Air (Au), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bol d'Air (Au), employees, financial statistics.