Plano Pack B.V.B.A.

Contactgegevens Plano Pack B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plano Pack B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Plano Pack B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pannenbakkersstraat 10 8552 Moen, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plano Pack B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plano Pack B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plano Pack B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plano Pack B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plano Pack B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plano Pack B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plano Pack B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plano Pack B.V.B.A.
Products information Plano Pack B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04260742187
Ondernemingsnummer: 2292816162
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Cake discs; Cans for the beverage industry; Cardboard boxes for the chemical-pharmaceutical industry; Cardboard boxes, finished; Cardboard for the food industry; Folding boxes (small); Industrial cardboard boxes; Laminating services; Packaging equipment for the food industry; Packaging for meat; Packaging for meat, textile; Round cardboard boxes; Set-up boxes; Silk cardboard boxes; Slip cases

Product categorie (product category): Boxes For Packing Purposes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plano Pack B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Plano Pack B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Plano Pack B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Plano Pack B.V.B.A.

384204. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
28420104. Drain pijp oplosmiddelen of schoonmakers | Drain pipe solvents or cleaners
32720205. Meter dozen, beton | Meter boxes, concrete
50329905. Grind | Gravel
51480202. Groenten, vers | Vegetables, fresh
58130000. Drinkplaatsen | Drinking places
59129902. Gebruikelijke (niet-voorgeschreven medicijnen) winkels | Proprietary (non-prescription medicine) stores
79990103. Tennis professional | Tennis professional

Werken bij Plano Pack B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plano Pack B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plano Pack B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plano Pack B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van Plano Pack B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Plano Pack B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plano Pack B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Plano Pack B.V.B.A.. Plano Pack B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plano Pack B.V.B.A.. Leave a respond for Plano Pack B.V.B.A.. Plano Pack B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plano Pack B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Plano Pack B.V.B.A.
Location of Plano Pack B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Plano Pack B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Plano Pack B.V.B.A. Plano Pack B.V.B.A.: GENERAL AIRCONDITIONING PRODUCTS NV | COIFFURE JEAN & ANDY | FLODDER - DE RIJCKE | Isover | D. FR?RE

Other related companies as Plano Pack B.V.B.A.: GENERAL AIRCONDITIONING PRODUCTS NV | COIFFURE JEAN & ANDY | FLODDER - DE RIJCKE | Isover | D. FR?RE

Plano Pack B.V.B.A. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Plano Pack B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04260742187. Het bedrijf Plano Pack B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Pannenbakkersstraat 10 8552 Moen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boxes For Packing Purposes. Lijst met producten zijn Cake discs; Cans for the beverage industry; Cardboard boxes for the chemical-pharmaceutical industry; Cardboard boxes, finished; Cardboard for the food industry; Folding boxes (small); Industrial cardboard boxes; Laminating services; Packaging equipment for the food industry; Packaging for meat; Packaging for meat, textile; Round cardboard boxes; Set-up boxes; Silk cardboard boxes; Slip cases.
De hoofdactiviteit van Plano Pack B.V.B.A. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plano Pack B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plano Pack B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Plano Pack B.V.B.A. op de kaart.

Plano Pack B.V.B.A. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Plano Pack B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04260742187. The company Plano Pack B.V.B.A. is located at the address: Pannenbakkersstraat 10 8552 Moen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boxes For Packing Purposes. List of products are Cake discs; Cans for the beverage industry; Cardboard boxes for the chemical-pharmaceutical industry; Cardboard boxes, finished; Cardboard for the food industry; Folding boxes (small); Industrial cardboard boxes; Laminating services; Packaging equipment for the food industry; Packaging for meat; Packaging for meat, textile; Round cardboard boxes; Set-up boxes; Silk cardboard boxes; Slip cases.
The main activity of Plano Pack B.V.B.A. is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Plano Pack B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Plano Pack B.V.B.A., open positions, location of Plano Pack B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plano Pack B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plano Pack B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plano Pack B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plano Pack B.V.B.A., employees, financial statistics.