Palraco B.V.B.A.

Contactgegevens Palraco B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Palraco B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Palraco B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hertenstraat 15 3830 Wellen, België

Telefoon (phone): 012.74 65 65 (+32-012.74 65 65) 012.74 65 65 (+32-012.74 65 65)

Fax (fax): 012.74 65 85 (+32-012.74 65 85) 012.74 65 85 (+32-012.74 65 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Palraco B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Palraco B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Palraco B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Palraco B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Palraco B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Palraco B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Palraco B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Palraco B.V.B.A.
Products information Palraco B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07466003417
Ondernemingsnummer: 5539825439
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Collars for wooden, plastic and metal pallets; Container services and hiring; Containers and tanks, used; Containers for bulk tippers; Containers for environmental engineering; Open skips; Pallet leasing; Pallet repair; Pallets; Precision pallets for automation; Process containers of stainless steel; Roll pallets, roll containers; Service trolleys; Shelves; Skeleton containers; Special containers, special tanks; Special pallets; Stacking containers; Stacking containers of sheet steel; Stacking racks; Steel pallets; Storage containers and tanks; Storage systems for the automobile industry; Tilting containers, 3-way tilt containers; Tipping buckets for fork lift trucks; Transport pallets; Trolleys for storerooms; Tyre shelves^^Pallet racks; Pallets; Service trolleys; Shelves; Steel pallets; Trolleys for storerooms; Tyre shelves

Product categorie (product category): Box Pallets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Palraco B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Palraco B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Palraco B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Palraco B.V.B.A.

381204. Nautische instrumenten | Nautical instruments
30690804. Tepels, rubber | Nipples, rubber
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
33560601. Titanium- en titaniumlegeringstaafjes, lakens, strips, enz. | Titanium and titanium alloy bars, sheets, strip, etc.
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing
51420100. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
87489908. Publishing consultant | Publishing consultant

Werken bij Palraco B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Palraco B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Palraco B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Palraco B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • Boekhoudkundig Bediende (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een KMO in de regio van Aalter is op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou want je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Jouw takenpakket als Boekhoudkundig Bediende: Je staat in voor de verwerking van de klanten -en leveranciersboekhouding Je verwerkt de financiële verrichtingen en verwerkt de bankuittreksels Je verwerkt de facturatie en behandelt openstaande betalingen Je staat in voor de algemene administratie Je ondersteunt het management team met verscheidene administratieve taken als correspondentie, klassement en administratie rond projecten

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • Magazijnier (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

Zoek naar antwoorden van Palraco B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Palraco B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Palraco B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Palraco B.V.B.A.. Palraco B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Palraco B.V.B.A.. Leave a respond for Palraco B.V.B.A.. Palraco B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Palraco B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Palraco B.V.B.A.
Location of Palraco B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Palraco B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Palraco B.V.B.A. Palraco B.V.B.A.: Dewalque M | MARC BONNE | DEBEIR | Neptune's Barber Shop | Delicious Blue

Other related companies as Palraco B.V.B.A.: Dewalque M | MARC BONNE | DEBEIR | Neptune's Barber Shop | Delicious Blue

Palraco B.V.B.A. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Palraco B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07466003417. Het bedrijf Palraco B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hertenstraat 15 3830 Wellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Box Pallets. Lijst met producten zijn Collars for wooden, plastic and metal pallets; Container services and hiring; Containers and tanks, used; Containers for bulk tippers; Containers for environmental engineering; Open skips; Pallet leasing; Pallet repair; Pallets; Precision pallets for automation; Process containers of stainless steel; Roll pallets, roll containers; Service trolleys; Shelves; Skeleton containers; Special containers, special tanks; Special pallets; Stacking containers; Stacking containers of sheet steel; Stacking racks; Steel pallets; Storage containers and tanks; Storage systems for the automobile industry; Tilting containers, 3-way tilt containers; Tipping buckets for fork lift trucks; Transport pallets; Trolleys for storerooms; Tyre shelves^^Pallet racks; Pallets; Service trolleys; Shelves; Steel pallets; Trolleys for storerooms; Tyre shelves.
De hoofdactiviteit van Palraco B.V.B.A. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Palraco B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Palraco B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Palraco B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Palraco B.V.B.A. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Palraco B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07466003417. The company Palraco B.V.B.A. is located at the address: Hertenstraat 15 3830 Wellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Box Pallets. List of products are Collars for wooden, plastic and metal pallets; Container services and hiring; Containers and tanks, used; Containers for bulk tippers; Containers for environmental engineering; Open skips; Pallet leasing; Pallet repair; Pallets; Precision pallets for automation; Process containers of stainless steel; Roll pallets, roll containers; Service trolleys; Shelves; Skeleton containers; Special containers, special tanks; Special pallets; Stacking containers; Stacking containers of sheet steel; Stacking racks; Steel pallets; Storage containers and tanks; Storage systems for the automobile industry; Tilting containers, 3-way tilt containers; Tipping buckets for fork lift trucks; Transport pallets; Trolleys for storerooms; Tyre shelves^^Pallet racks; Pallets; Service trolleys; Shelves; Steel pallets; Trolleys for storerooms; Tyre shelves.
The main activity of Palraco B.V.B.A. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Palraco B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Palraco B.V.B.A., open positions, location of Palraco B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Palraco B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Palraco B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Palraco B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Palraco B.V.B.A., employees, financial statistics.