WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV

Contactgegevens WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomse Steenweg 9; 2627; Schelle, België

Telefoon (phone): 03 888 21 77 (+32-03 888 21 77) 03 888 21 77 (+32-03 888 21 77)

Fax (fax): 03 844 53 98 (+32-03 844 53 98) 03 844 53 98 (+32-03 844 53 98)

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV
Products information WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02876190185
Ondernemingsnummer: 6804626464
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Restaurants; Sports clubs & sports centres

Product categorie (product category): Bowling and skittle alleys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV
(Get full report from official database of BE for WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV
Addition kinds of activities for WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV

721100. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
01820105. Tomaten, onder dekking gekweekt | Tomatoes, grown under cover
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
56210000. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec

Werken bij WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Enthousiaste huishoudhulp - Regio Meeuwen /Ellikom (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Verantwoordelijke plaatsers keukens / sanitair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamleider, administratief aangelegd en bezit je technische kennis omtrent schrijnwerkerij? Dan kom jij in aanmerking als verantwoordelijke van de plaatsersploegen van keukens en sanitair voor onze klant. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het op maat ontwerpen en produceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de opvolging en aansturing van plaatsersploegen. Je biedt technische ondersteuning bij vragen. Je volgt de bezetting van de werven op. Je doet de kostenberekening van de plaatsersploegen.

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV in sociale netwerken
Look for responds of WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV. Laat een reactie achter voor WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV. WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV. Leave a respond for WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV. WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV op de google maps. Adres en contacten WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV
Location of WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV on the google maps. Address and contacts of WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV: De Maeseneer K | Jochems F BVBA | DANNY OPDEBEECK | DEGROOTE EN COMPAGNIE | Solvay s.a.

Other related companies as WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV: De Maeseneer K | Jochems F BVBA | DANNY OPDEBEECK | DEGROOTE EN COMPAGNIE | Solvay s.a.

WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02876190185. Het bedrijf WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV bevindt zich op het adres: Boomse Steenweg 9; 2627; Schelle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 417,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bowling and skittle alleys. Lijst met producten zijn Restaurants; Sports clubs & sports centres.
De hoofdactiviteit van WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV, openstaande posities, locatie van WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV, company assigned to the tax number BE02876190185. The company WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV is located at the address: Boomse Steenweg 9; 2627; Schelle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 417,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bowling and skittle alleys. List of products are Restaurants; Sports clubs & sports centres.
The main activity of WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV is not available. You also can look at reviews of WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV, open positions, location of WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIMA BOWLING & PARTYCENTERS NV, employees, financial statistics.