Themis Bowling

Contactgegevens Themis Bowling: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Themis Bowling: address, phone, fax, email, website, opening hours

Themis Bowling

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Justice 19; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 34 57 00 (+32-056 34 57 00) 056 34 57 00 (+32-056 34 57 00)

Fax (fax): 056 84 29 18 (+32-056 84 29 18) 056 84 29 18 (+32-056 84 29 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Themis Bowling: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Themis Bowling"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Themis Bowling"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Themis Bowling, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Themis Bowling. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Themis Bowling, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Themis Bowling. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Themis Bowling
Products information Themis Bowling

BTW identificatienummer (tax): BE08457794189
Ondernemingsnummer: 2843505859
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Themis Bowling zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bowling and skittle alleys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Themis Bowling
(Get full report from official database of BE for Themis Bowling)

Aanvulling soorten activiteiten voor Themis Bowling
Addition kinds of activities for Themis Bowling

3537. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
17519904. Opslaginstallatie opslaan | Store fixture installation
17959903. Demontage van stalen olietanks | Dismantling steel oil tanks
20110400. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
22110109. Vellen en lakens, katoen | Sheets and sheetings, cotton
26210101. Reinigingspapier | Cleansing paper
29990100. Cokes | Coke
32290400. Glasvezelproducten | Glass fiber products
34430126. Vaartuigen, proces of opslag (van boilerwinkels): metalen plaat | Vessels, process or storage (from boiler shops): metal plate

Werken bij Themis Bowling: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Themis Bowling: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Themis Bowling. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Themis Bowling. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

  • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Flexijob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van Themis Bowling in sociale netwerken
Look for responds of Themis Bowling in social networks

Lees alle opmerkingen voor Themis Bowling. Laat een reactie achter voor Themis Bowling. Themis Bowling bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Themis Bowling. Leave a respond for Themis Bowling. Themis Bowling on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Themis Bowling op de google maps. Adres en contacten Themis Bowling
Location of Themis Bowling on the google maps. Address and contacts of Themis Bowling

Andere gerelateerde bedrijven als come Themis Bowling Themis Bowling: GRAVIبRE D' AMAY | C.V.H./COMPTOIR VINICOLE HELLENIQUE | M&L ENGINEERING | NESTOR DUPAGNE | K. DJAMILA

Other related companies as Themis Bowling: GRAVIبRE D' AMAY | C.V.H./COMPTOIR VINICOLE HELLENIQUE | M&L ENGINEERING | NESTOR DUPAGNE | K. DJAMILA

Themis Bowling is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Themis Bowling, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08457794189. Het bedrijf Themis Bowling bevindt zich op het adres: Place de la Justice 19; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bowling and skittle alleys. Producten gemaakt in Themis Bowling zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Themis Bowling is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Themis Bowling is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Themis Bowling, openstaande posities, locatie van Themis Bowling op de kaart.

Themis Bowling is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Themis Bowling, company assigned to the tax number BE08457794189. The company Themis Bowling is located at the address: Place de la Justice 19; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bowling and skittle alleys. Products created in Themis Bowling were not found.
The main activity of Themis Bowling is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Themis Bowling is not available. You also can look at reviews of Themis Bowling, open positions, location of Themis Bowling on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Themis Bowling, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Themis Bowling, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Themis Bowling, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Themis Bowling, employees, financial statistics.