Bowling Center Erondegem BVBA

Contactgegevens Bowling Center Erondegem BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bowling Center Erondegem BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bowling Center Erondegem BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bloemenstraat 28; 9420; Erpe-Mere (Erondegem), België

Telefoon (phone): 053 80 39 10 (+32-053 80 39 10) 053 80 39 10 (+32-053 80 39 10)

Fax (fax): 053 80 39 10 (+32-053 80 39 10) 053 80 39 10 (+32-053 80 39 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bowling Center Erondegem BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bowling Center Erondegem BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bowling Center Erondegem BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bowling Center Erondegem BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bowling Center Erondegem BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bowling Center Erondegem BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bowling Center Erondegem BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bowling Center Erondegem BVBA
Products information Bowling Center Erondegem BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08713500976
Ondernemingsnummer: 3990203857
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Bowling Center Erondegem BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bowling and skittle alleys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bowling Center Erondegem BVBA
(Get full report from official database of BE for Bowling Center Erondegem BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bowling Center Erondegem BVBA
Addition kinds of activities for Bowling Center Erondegem BVBA

207699. Plantaardige oliefabrieken, nec, nec | Vegetable oil mills, nec, nec
504901. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
22979903. Spunbonded stoffen | Spunbonded fabrics
42120200. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
50649905. boeien | Irons
55219904. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: used
73899910. Divers, commercieel | Divers, commercial
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij Bowling Center Erondegem BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bowling Center Erondegem BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bowling Center Erondegem BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bowling Center Erondegem BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Bowling Center Erondegem BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bowling Center Erondegem BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bowling Center Erondegem BVBA. Laat een reactie achter voor Bowling Center Erondegem BVBA. Bowling Center Erondegem BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bowling Center Erondegem BVBA. Leave a respond for Bowling Center Erondegem BVBA. Bowling Center Erondegem BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bowling Center Erondegem BVBA op de google maps. Adres en contacten Bowling Center Erondegem BVBA
Location of Bowling Center Erondegem BVBA on the google maps. Address and contacts of Bowling Center Erondegem BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bowling Center Erondegem BVBA Bowling Center Erondegem BVBA: BUREAU SEIDCO | OCEAN COLOR | Collette Karl | OLIVA DEVAUX | Driessens BVBA

Other related companies as Bowling Center Erondegem BVBA: BUREAU SEIDCO | OCEAN COLOR | Collette Karl | OLIVA DEVAUX | Driessens BVBA

Bowling Center Erondegem BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bowling Center Erondegem BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08713500976. Het bedrijf Bowling Center Erondegem BVBA bevindt zich op het adres: Bloemenstraat 28; 9420; Erpe-Mere (Erondegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 407,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bowling and skittle alleys. Producten gemaakt in Bowling Center Erondegem BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bowling Center Erondegem BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bowling Center Erondegem BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bowling Center Erondegem BVBA, openstaande posities, locatie van Bowling Center Erondegem BVBA op de kaart.

Bowling Center Erondegem BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bowling Center Erondegem BVBA, company assigned to the tax number BE08713500976. The company Bowling Center Erondegem BVBA is located at the address: Bloemenstraat 28; 9420; Erpe-Mere (Erondegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 407,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bowling and skittle alleys. Products created in Bowling Center Erondegem BVBA were not found.
The main activity of Bowling Center Erondegem BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bowling Center Erondegem BVBA is not available. You also can look at reviews of Bowling Center Erondegem BVBA, open positions, location of Bowling Center Erondegem BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bowling Center Erondegem BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bowling Center Erondegem BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bowling Center Erondegem BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bowling Center Erondegem BVBA, employees, financial statistics.