IMMO NINO WILLY VERLE

Particuliere bedrijvencommunicatie • IMMO NINO WILLY VERLE
Private companiesCommunications • IMMO NINO WILLY VERLE

Contactgegevens IMMO NINO WILLY VERLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO NINO WILLY VERLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO NINO WILLY VERLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELISABETHLAAN 47A; 9400; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54334444 (+32-54334444) 54334444 (+32-54334444)

Fax (fax): +32 (67) 747-97-79 +32 (67) 747-97-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO NINO WILLY VERLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO NINO WILLY VERLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO NINO WILLY VERLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO NINO WILLY VERLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO NINO WILLY VERLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO NINO WILLY VERLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO NINO WILLY VERLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO NINO WILLY VERLE
Products information IMMO NINO WILLY VERLE

BTW identificatienummer (tax): BE02075012207
Ondernemingsnummer: 3018463134
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in IMMO NINO WILLY VERLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwwerktuigen Gh; Immobiliënkantoren; Verhuur bouwmachines; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO NINO WILLY VERLE
(Get full report from official database of BE for IMMO NINO WILLY VERLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO NINO WILLY VERLE
Addition kinds of activities for IMMO NINO WILLY VERLE

20649900. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
20990503. Gravy mengt, droog | Gravy mixes, dry
32920600. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
38220404. Vloeistofniveaus, woon- of commerciële verwarming | Liquid level controls, residential or commercial heating
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
73590100. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services

Werken bij IMMO NINO WILLY VERLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO NINO WILLY VERLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO NINO WILLY VERLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO NINO WILLY VERLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Rijbewijs B+E - Je brengt bouwmaterialen naar verschillende werven - Daarnaast ondersteun je de medewerkers intern (knippen en plooien) - Je bent een verantwoordelijk persoon en heel gemotiveerd

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van IMMO NINO WILLY VERLE in sociale netwerken
Look for responds of IMMO NINO WILLY VERLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO NINO WILLY VERLE. Laat een reactie achter voor IMMO NINO WILLY VERLE. IMMO NINO WILLY VERLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO NINO WILLY VERLE. Leave a respond for IMMO NINO WILLY VERLE. IMMO NINO WILLY VERLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO NINO WILLY VERLE op de google maps. Adres en contacten IMMO NINO WILLY VERLE
Location of IMMO NINO WILLY VERLE on the google maps. Address and contacts of IMMO NINO WILLY VERLE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO NINO WILLY VERLE IMMO NINO WILLY VERLE: Bedrijvencentrum Regio Oostende nv | Hansen BVBA | ROGER SLABBINCK | Dufranne | YVAN VERSTAEN

Other related companies as IMMO NINO WILLY VERLE: Bedrijvencentrum Regio Oostende nv | Hansen BVBA | ROGER SLABBINCK | Dufranne | YVAN VERSTAEN

IMMO NINO WILLY VERLE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO NINO WILLY VERLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02075012207. Het bedrijf IMMO NINO WILLY VERLE bevindt zich op het adres: ELISABETHLAAN 47A; 9400; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bouwwerktuigen Gh; Immobiliënkantoren; Verhuur bouwmachines; Voertuigen. Producten gemaakt in IMMO NINO WILLY VERLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO NINO WILLY VERLE is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO NINO WILLY VERLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO NINO WILLY VERLE, openstaande posities, locatie van IMMO NINO WILLY VERLE op de kaart.

IMMO NINO WILLY VERLE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO NINO WILLY VERLE, company assigned to the tax number BE02075012207. The company IMMO NINO WILLY VERLE is located at the address: ELISABETHLAAN 47A; 9400; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bouwwerktuigen Gh; Immobiliënkantoren; Verhuur bouwmachines; Voertuigen. Products created in IMMO NINO WILLY VERLE were not found.
The main activity of IMMO NINO WILLY VERLE is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO NINO WILLY VERLE is not available. You also can look at reviews of IMMO NINO WILLY VERLE, open positions, location of IMMO NINO WILLY VERLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO NINO WILLY VERLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO NINO WILLY VERLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO NINO WILLY VERLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO NINO WILLY VERLE, employees, financial statistics.