CARINELLI CONTAINER SERV.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • CARINELLI CONTAINER SERV.
Private companiesApparel and Accessory Stores • CARINELLI CONTAINER SERV.

Contactgegevens CARINELLI CONTAINER SERV.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARINELLI CONTAINER SERV.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARINELLI CONTAINER SERV.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BLANCS TRIEUX 10; 6150; ANDERLUES, België

Telefoon (phone): 71526325 (+32-71526325) 71526325 (+32-71526325)

Fax (fax): +32 (65) 261-67-35 +32 (65) 261-67-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARINELLI CONTAINER SERV.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARINELLI CONTAINER SERV."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARINELLI CONTAINER SERV."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARINELLI CONTAINER SERV., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARINELLI CONTAINER SERV.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARINELLI CONTAINER SERV., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARINELLI CONTAINER SERV.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARINELLI CONTAINER SERV.
Products information CARINELLI CONTAINER SERV.

BTW identificatienummer (tax): BE03587280273
Ondernemingsnummer: 8804412841
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CARINELLI CONTAINER SERV. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwwerktuigen Gh; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARINELLI CONTAINER SERV.
(Get full report from official database of BE for CARINELLI CONTAINER SERV.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARINELLI CONTAINER SERV.
Addition kinds of activities for CARINELLI CONTAINER SERV.

5122. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
23990203. Pet collars, leibanden, etc .: niet-leder | Pet collars, leashes, etc.: non-leather
30699909. Liner strips, rubber | Liner strips, rubber
50149904. Banden, gebruikt | Tires, used
65199902. Landbouwbedrijven | Farm land leasing

Werken bij CARINELLI CONTAINER SERV.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARINELLI CONTAINER SERV.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARINELLI CONTAINER SERV.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARINELLI CONTAINER SERV.. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van CARINELLI CONTAINER SERV. in sociale netwerken
Look for responds of CARINELLI CONTAINER SERV. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARINELLI CONTAINER SERV.. Laat een reactie achter voor CARINELLI CONTAINER SERV.. CARINELLI CONTAINER SERV. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARINELLI CONTAINER SERV.. Leave a respond for CARINELLI CONTAINER SERV.. CARINELLI CONTAINER SERV. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARINELLI CONTAINER SERV. op de google maps. Adres en contacten CARINELLI CONTAINER SERV.
Location of CARINELLI CONTAINER SERV. on the google maps. Address and contacts of CARINELLI CONTAINER SERV.

Andere gerelateerde bedrijven als come CARINELLI CONTAINER SERV. CARINELLI CONTAINER SERV.: THE CLASSIS FLOWERS | A P S COMPUTERS | Optique & Vision SC | HAIR FASHION | Ateliers Waelkens NV

Other related companies as CARINELLI CONTAINER SERV.: THE CLASSIS FLOWERS | A P S COMPUTERS | Optique & Vision SC | HAIR FASHION | Ateliers Waelkens NV

CARINELLI CONTAINER SERV. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARINELLI CONTAINER SERV., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03587280273. Het bedrijf CARINELLI CONTAINER SERV. bevindt zich op het adres: RUE DES BLANCS TRIEUX 10; 6150; ANDERLUES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwwerktuigen Gh; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in CARINELLI CONTAINER SERV. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARINELLI CONTAINER SERV. is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARINELLI CONTAINER SERV. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARINELLI CONTAINER SERV., openstaande posities, locatie van CARINELLI CONTAINER SERV. op de kaart.

CARINELLI CONTAINER SERV. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARINELLI CONTAINER SERV., company assigned to the tax number BE03587280273. The company CARINELLI CONTAINER SERV. is located at the address: RUE DES BLANCS TRIEUX 10; 6150; ANDERLUES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwwerktuigen Gh; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in CARINELLI CONTAINER SERV. were not found.
The main activity of CARINELLI CONTAINER SERV. is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARINELLI CONTAINER SERV. is not available. You also can look at reviews of CARINELLI CONTAINER SERV., open positions, location of CARINELLI CONTAINER SERV. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARINELLI CONTAINER SERV., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARINELLI CONTAINER SERV., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARINELLI CONTAINER SERV., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARINELLI CONTAINER SERV., employees, financial statistics.