THE CLASSIS FLOWERS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • THE CLASSIS FLOWERS

Contactgegevens THE CLASSIS FLOWERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE CLASSIS FLOWERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE CLASSIS FLOWERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE WALCOURT 29BA; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71711748 (+32-71711748) 71711748 (+32-71711748)

Fax (fax): +32 (86) 846-67-57 +32 (86) 846-67-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE CLASSIS FLOWERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE CLASSIS FLOWERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE CLASSIS FLOWERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE CLASSIS FLOWERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE CLASSIS FLOWERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE CLASSIS FLOWERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE CLASSIS FLOWERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE CLASSIS FLOWERS
Products information THE CLASSIS FLOWERS

BTW identificatienummer (tax): BE01152984619
Ondernemingsnummer: 6713989257
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in THE CLASSIS FLOWERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE CLASSIS FLOWERS
(Get full report from official database of BE for THE CLASSIS FLOWERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE CLASSIS FLOWERS
Addition kinds of activities for THE CLASSIS FLOWERS

323102. Spiegelglas | Mirrored glass
20539909. Sponsartikelen, bakkerij: bevroren | Sponge goods, bakery: frozen
27549916. Beveiligingscertificaten: gravure printing | Security certificates: gravure printing
30210000. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
34210203. Schaar, hand | Scissors, hand
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij THE CLASSIS FLOWERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE CLASSIS FLOWERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE CLASSIS FLOWERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE CLASSIS FLOWERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van THE CLASSIS FLOWERS in sociale netwerken
Look for responds of THE CLASSIS FLOWERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE CLASSIS FLOWERS. Laat een reactie achter voor THE CLASSIS FLOWERS. THE CLASSIS FLOWERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE CLASSIS FLOWERS. Leave a respond for THE CLASSIS FLOWERS. THE CLASSIS FLOWERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE CLASSIS FLOWERS op de google maps. Adres en contacten THE CLASSIS FLOWERS
Location of THE CLASSIS FLOWERS on the google maps. Address and contacts of THE CLASSIS FLOWERS

Andere gerelateerde bedrijven als come THE CLASSIS FLOWERS THE CLASSIS FLOWERS: HUIS FRANCO BELGE | R.D. COIFFURE | ECOLE LES BENGALIS | Bouch茅 Ch | PATISSERIE MARC

Other related companies as THE CLASSIS FLOWERS: HUIS FRANCO BELGE | R.D. COIFFURE | ECOLE LES BENGALIS | Bouch茅 Ch | PATISSERIE MARC

THE CLASSIS FLOWERS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE CLASSIS FLOWERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01152984619. Het bedrijf THE CLASSIS FLOWERS bevindt zich op het adres: RUE DE WALCOURT 29BA; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in THE CLASSIS FLOWERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE CLASSIS FLOWERS is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE CLASSIS FLOWERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE CLASSIS FLOWERS, openstaande posities, locatie van THE CLASSIS FLOWERS op de kaart.

THE CLASSIS FLOWERS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE CLASSIS FLOWERS, company assigned to the tax number BE01152984619. The company THE CLASSIS FLOWERS is located at the address: RUE DE WALCOURT 29BA; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in THE CLASSIS FLOWERS were not found.
The main activity of THE CLASSIS FLOWERS is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THE CLASSIS FLOWERS is not available. You also can look at reviews of THE CLASSIS FLOWERS, open positions, location of THE CLASSIS FLOWERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE CLASSIS FLOWERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE CLASSIS FLOWERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE CLASSIS FLOWERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE CLASSIS FLOWERS, employees, financial statistics.