DE GREEF DEPANNAGE

Contactgegevens DE GREEF DEPANNAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GREEF DEPANNAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GREEF DEPANNAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CAMILLE DESSENIUS 3; 5020; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81739971 (+32-81739971) 81739971 (+32-81739971)

Fax (fax): +32 (3) 976-93-34 +32 (3) 976-93-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GREEF DEPANNAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GREEF DEPANNAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GREEF DEPANNAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GREEF DEPANNAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GREEF DEPANNAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GREEF DEPANNAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GREEF DEPANNAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GREEF DEPANNAGE
Products information DE GREEF DEPANNAGE

BTW identificatienummer (tax): BE04805664062
Ondernemingsnummer: 7829925537
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DE GREEF DEPANNAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwwerktuigen Gh; Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GREEF DEPANNAGE
(Get full report from official database of BE for DE GREEF DEPANNAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GREEF DEPANNAGE
Addition kinds of activities for DE GREEF DEPANNAGE

504700. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
22310206. Ruwe voorraad verven en afwerken van wol of soortgelijke stof | Raw stock dyeing and finishing of wool or similar fabric
32720605. Cilinderpijp, voorspannen of voorspannen beton | Cylinder pipe, prestressed or pretensioned concrete
50840108. Machines en apparatuur voor de productie van melkproducten | Milk products manufacturing machinery and equipment
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
73839902. Nieuws syndicaat | News feature syndicate

Werken bij DE GREEF DEPANNAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GREEF DEPANNAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GREEF DEPANNAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GREEF DEPANNAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR DECOUPAGE 2PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator decoupage.

  • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van DE GREEF DEPANNAGE in sociale netwerken
Look for responds of DE GREEF DEPANNAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GREEF DEPANNAGE. Laat een reactie achter voor DE GREEF DEPANNAGE. DE GREEF DEPANNAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GREEF DEPANNAGE. Leave a respond for DE GREEF DEPANNAGE. DE GREEF DEPANNAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GREEF DEPANNAGE op de google maps. Adres en contacten DE GREEF DEPANNAGE
Location of DE GREEF DEPANNAGE on the google maps. Address and contacts of DE GREEF DEPANNAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GREEF DEPANNAGE DE GREEF DEPANNAGE: MAENHAUT | B.C. BINCHE | 'T Soete Huys BVBA | COPPENS VERSMARKT | FRAN?OIS MATHIEU

Other related companies as DE GREEF DEPANNAGE: MAENHAUT | B.C. BINCHE | 'T Soete Huys BVBA | COPPENS VERSMARKT | FRAN?OIS MATHIEU

DE GREEF DEPANNAGE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GREEF DEPANNAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04805664062. Het bedrijf DE GREEF DEPANNAGE bevindt zich op het adres: RUE CAMILLE DESSENIUS 3; 5020; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bouwwerktuigen Gh; Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in DE GREEF DEPANNAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE GREEF DEPANNAGE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GREEF DEPANNAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GREEF DEPANNAGE, openstaande posities, locatie van DE GREEF DEPANNAGE op de kaart.

DE GREEF DEPANNAGE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GREEF DEPANNAGE, company assigned to the tax number BE04805664062. The company DE GREEF DEPANNAGE is located at the address: RUE CAMILLE DESSENIUS 3; 5020; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bouwwerktuigen Gh; Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Verhuur bouwmachines. Products created in DE GREEF DEPANNAGE were not found.
The main activity of DE GREEF DEPANNAGE is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GREEF DEPANNAGE is not available. You also can look at reviews of DE GREEF DEPANNAGE, open positions, location of DE GREEF DEPANNAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GREEF DEPANNAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GREEF DEPANNAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GREEF DEPANNAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GREEF DEPANNAGE, employees, financial statistics.