FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL

Contactgegevens FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. De Hollande 13 1060 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-42-33-43 32-25-42-33-43

Fax (fax): 32-25-42-32-50 32-25-42-32-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL
Products information FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE06727172851
Ondernemingsnummer: 5871063232
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Civic and social associations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL
(Get full report from official database of BE for FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL
Addition kinds of activities for FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL

358902. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
38269902. Chromatografische apparatuur, laboratoriumtype | Chromatographic equipment, laboratory type
61530202. Koper van debiteuren en handelspapier | Purchasers of accounts receivable and commercial paper
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals

Werken bij FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Handige student herfstvakantie (ROESBRUGGE-HARINGE)

    Regio: ROESBRUGGE-HARINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Roesbrugge zoeken we naar een handige student. Deze klant zal een atelier inrichten en zoekt hierbij hulp. Je helpt bij het schilderen van de muren van het gebouw, plaatsen van rekken,...

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Computer Recruitment Services - Infra & Automation Engineer (Network) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk376 Infra & automation engineer (Network);Banking,Brussels   The client is looking for a motivated candidate in network infrastructure domain for new challenges in their domain.     Role   The candidate will be asked to perform the following tasks Writing scripts in Python with good REST APIs knowledge to automate the network management. Writing Ansible Playbook, modules Provide support and training to network LAN/WAN/Security/UC administrator to use available tools to trouble shoot the network. Quarterly review of Patches (or urgent security patches) Modifications/Additions to support documentation as required Testing on Development environment before move into Prod. Doing proof of concept of new applications / application module Follow market tools evolution, up to date with our integrator, software vendor. Create scheduled reports or ad-hoc reports. Improve friendliness / usage of the tools for LAN/WAN/Security/Unified Communication administrator. Ensure tools are ready to use and correctly monitored   Profile Good communications skills and ability to leverage tools to produce effective reports for clients and management.   Primary administrative skills in some of the following in order of importance: Python scripting, REST APIs Writing Ansible Playbooks, Modules Network management protocols Syslog, SNMP, CDP, NetFlow, IPSLA... Linux OS (Shell, Perl)  Experience with these products is a plus but not a requirement: CCNA Sevone (capacity monitoring) Netscout EMC Smarts Able to effectively prioritize tasks in accordance with business needs Excellent customer service focus and analytical problem solving abilities English written, and oral communication skills Self-motivated, with keen attention to detail We offer a dynamic and challenging multicultural work environment and a very interesting infrastructure environment following new technology    You must be an EU national to be considered for this role.   Reference: NK 376 Location: Brussels Rate: 550-570 euros per day Duration: 12 months Start date: ASAP Language: English

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL in sociale netwerken
Look for responds of FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL. Laat een reactie achter voor FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL. FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL. Leave a respond for FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL. FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL op de google maps. Adres en contacten FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL
Location of FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL on the google maps. Address and contacts of FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL: Vandevelde Stef BVBA | Lebental S | Hernou | VRIJE BASISSCHOOL | Jean-Marc Piraprez

Other related companies as FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL: Vandevelde Stef BVBA | Lebental S | Hernou | VRIJE BASISSCHOOL | Jean-Marc Piraprez

FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06727172851. Het bedrijf FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL bevindt zich op het adres: R. De Hollande 13 1060 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 205,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Civic and social associations. Producten gemaakt in FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL, openstaande posities, locatie van FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL op de kaart.

FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL is a company, that was registered 2008 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL, company assigned to the tax number BE06727172851. The company FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL is located at the address: R. De Hollande 13 1060 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 205,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Civic and social associations. Products created in FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL were not found.
The main activity of FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL is not available. You also can look at reviews of FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL, open positions, location of FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLASSOCIATION DES CONSOMMATEURS TEST-ACHATS SCRL, employees, financial statistics.