FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV
Private companiesMiscellaneous Retail • FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV

Contactgegevens FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bosstr. 136 3930 Hamont-Achel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-44-52-34 32-11-44-52-34

Fax (fax): 32-11-62-25-24 32-11-62-25-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV
Products information FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV

BTW identificatienummer (tax): BE06495635986
Ondernemingsnummer: 3228027343
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV
(Get full report from official database of BE for FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV
Addition kinds of activities for FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV

162902. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
208399. Malt, nec | Malt, nec
721200. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
31990200. Lederen kledingstukken | Leather garments
32920101. Dekens, asbest, nec | Blankets, asbestos, nec
35799900. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
36690101. Inbraakalarm apparaat, elektrisch | Burglar alarm apparatus, electric

Werken bij FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV. Laat een reactie achter voor FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV. FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV. Leave a respond for FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV. FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV op de google maps. Adres en contacten FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV
Location of FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV on the google maps. Address and contacts of FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV: GEORGETTE HERCOT | ROEBBEN JO | STEPHANE JOIGNEAUX | Patrikaso NV | GEORGES DOSSIN

Other related companies as FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV: GEORGETTE HERCOT | ROEBBEN JO | STEPHANE JOIGNEAUX | Patrikaso NV | GEORGES DOSSIN

FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06495635986. Het bedrijf FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV bevindt zich op het adres: Bosstr. 136 3930 Hamont-Achel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV, openstaande posities, locatie van FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV op de kaart.

FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV, company assigned to the tax number BE06495635986. The company FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV is located at the address: Bosstr. 136 3930 Hamont-Achel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 324,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wood & Furniture. Products created in FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV were not found.
The main activity of FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV is not available. You also can look at reviews of FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV, open positions, location of FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKUNSTKADERS WOUTERS HAMONT NV, employees, financial statistics.