OMHIL CONSTRUCT

Contactgegevens OMHIL CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OMHIL CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

OMHIL CONSTRUCT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EZELSTRAAT 57; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50332808 (+32-50332808) 50332808 (+32-50332808)

Fax (fax): +32 (50) 884-30-36 +32 (50) 884-30-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OMHIL CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OMHIL CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OMHIL CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OMHIL CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OMHIL CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OMHIL CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OMHIL CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OMHIL CONSTRUCT
Products information OMHIL CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE07494567871
Ondernemingsnummer: 7862335205
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in OMHIL CONSTRUCT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OMHIL CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for OMHIL CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor OMHIL CONSTRUCT
Addition kinds of activities for OMHIL CONSTRUCT

306913. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
353601. takels | Hoists
22599900. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
26749902. Bloemzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags: made from purchased materials
32559900. Klei vuurvaste materialen, nec | Clay refractories, nec
50510214. Pijp en buizen, staal | Pipe and tubing, steel

Werken bij OMHIL CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OMHIL CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OMHIL CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OMHIL CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

Zoek naar antwoorden van OMHIL CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of OMHIL CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor OMHIL CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor OMHIL CONSTRUCT. OMHIL CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OMHIL CONSTRUCT. Leave a respond for OMHIL CONSTRUCT. OMHIL CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OMHIL CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten OMHIL CONSTRUCT
Location of OMHIL CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of OMHIL CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come OMHIL CONSTRUCT OMHIL CONSTRUCT: BAEL LUC | AVEVE POPERINGE | T.C. TERDELT | FRANCOIS O | Consensus II

Other related companies as OMHIL CONSTRUCT: BAEL LUC | AVEVE POPERINGE | T.C. TERDELT | FRANCOIS O | Consensus II

OMHIL CONSTRUCT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OMHIL CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494567871. Het bedrijf OMHIL CONSTRUCT bevindt zich op het adres: EZELSTRAAT 57; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Producten gemaakt in OMHIL CONSTRUCT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OMHIL CONSTRUCT is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OMHIL CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OMHIL CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van OMHIL CONSTRUCT op de kaart.

OMHIL CONSTRUCT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is OMHIL CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE07494567871. The company OMHIL CONSTRUCT is located at the address: EZELSTRAAT 57; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Products created in OMHIL CONSTRUCT were not found.
The main activity of OMHIL CONSTRUCT is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OMHIL CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of OMHIL CONSTRUCT, open positions, location of OMHIL CONSTRUCT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OMHIL CONSTRUCT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OMHIL CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OMHIL CONSTRUCT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OMHIL CONSTRUCT, employees, financial statistics.