CERAMI CARRELAGES

Contactgegevens CERAMI CARRELAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERAMI CARRELAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERAMI CARRELAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FOYR 87; 4845; JALHAY, België

Telefoon (phone): 87647708 (+32-87647708) 87647708 (+32-87647708)

Fax (fax): +32 (65) 115-59-77 +32 (65) 115-59-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERAMI CARRELAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERAMI CARRELAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERAMI CARRELAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERAMI CARRELAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERAMI CARRELAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERAMI CARRELAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERAMI CARRELAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERAMI CARRELAGES
Products information CERAMI CARRELAGES

BTW identificatienummer (tax): BE05777679443
Ondernemingsnummer: 1448791503
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in CERAMI CARRELAGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERAMI CARRELAGES
(Get full report from official database of BE for CERAMI CARRELAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERAMI CARRELAGES
Addition kinds of activities for CERAMI CARRELAGES

274103. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
23919903. Draperies, plastic en textiel: uit gekochte materialen | Draperies, plastic and textile: from purchased materials
32910400. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
35810000. Automatische automaten | Automatic vending machines
44829901. Auto aanstekers (veerboten) | Car lighters (ferries)
45129900. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec

Werken bij CERAMI CARRELAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERAMI CARRELAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERAMI CARRELAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERAMI CARRELAGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van CERAMI CARRELAGES in sociale netwerken
Look for responds of CERAMI CARRELAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERAMI CARRELAGES. Laat een reactie achter voor CERAMI CARRELAGES. CERAMI CARRELAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERAMI CARRELAGES. Leave a respond for CERAMI CARRELAGES. CERAMI CARRELAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERAMI CARRELAGES op de google maps. Adres en contacten CERAMI CARRELAGES
Location of CERAMI CARRELAGES on the google maps. Address and contacts of CERAMI CARRELAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come CERAMI CARRELAGES CERAMI CARRELAGES: FLDEVILLE GUY | IPPA | PAUL LIEBECQ | OSCARS | PIERRE COOLEN

Other related companies as CERAMI CARRELAGES: FLDEVILLE GUY | IPPA | PAUL LIEBECQ | OSCARS | PIERRE COOLEN

CERAMI CARRELAGES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERAMI CARRELAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05777679443. Het bedrijf CERAMI CARRELAGES bevindt zich op het adres: FOYR 87; 4845; JALHAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in CERAMI CARRELAGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CERAMI CARRELAGES is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERAMI CARRELAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERAMI CARRELAGES, openstaande posities, locatie van CERAMI CARRELAGES op de kaart.

CERAMI CARRELAGES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERAMI CARRELAGES, company assigned to the tax number BE05777679443. The company CERAMI CARRELAGES is located at the address: FOYR 87; 4845; JALHAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Vloer- and muurbekleding. Products created in CERAMI CARRELAGES were not found.
The main activity of CERAMI CARRELAGES is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CERAMI CARRELAGES is not available. You also can look at reviews of CERAMI CARRELAGES, open positions, location of CERAMI CARRELAGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERAMI CARRELAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERAMI CARRELAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERAMI CARRELAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERAMI CARRELAGES, employees, financial statistics.