TEGELHUIS BASTIJNS

Contactgegevens TEGELHUIS BASTIJNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEGELHUIS BASTIJNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEGELHUIS BASTIJNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAATSBAAN 113; 3460; BEKKEVOORT, België

Telefoon (phone): 13312721 (+32-13312721) 13312721 (+32-13312721)

Fax (fax): +32 (10) 357-15-74 +32 (10) 357-15-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEGELHUIS BASTIJNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEGELHUIS BASTIJNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEGELHUIS BASTIJNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEGELHUIS BASTIJNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEGELHUIS BASTIJNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEGELHUIS BASTIJNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEGELHUIS BASTIJNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEGELHUIS BASTIJNS
Products information TEGELHUIS BASTIJNS

BTW identificatienummer (tax): BE09874206542
Ondernemingsnummer: 1268341064
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in TEGELHUIS BASTIJNS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEGELHUIS BASTIJNS
(Get full report from official database of BE for TEGELHUIS BASTIJNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEGELHUIS BASTIJNS
Addition kinds of activities for TEGELHUIS BASTIJNS

3826. Analytische instrumenten | Analytical instruments
22419911. Wollen smalle geweven goederen | Wool narrow woven goods
28999947. Stencil correctieverbindingen | Stencil correction compounds
37990203. Go-carts, behalve kinderen | Go-carts, except children's
73590601. Schotel, zilverwerk, tafels, en banketaccessoires verhuur | Dishes, silverware, tables, and banquet accessories rental

Werken bij TEGELHUIS BASTIJNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEGELHUIS BASTIJNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEGELHUIS BASTIJNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEGELHUIS BASTIJNS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • Carrossier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PERFEKT CAR

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van TEGELHUIS BASTIJNS in sociale netwerken
Look for responds of TEGELHUIS BASTIJNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEGELHUIS BASTIJNS. Laat een reactie achter voor TEGELHUIS BASTIJNS. TEGELHUIS BASTIJNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEGELHUIS BASTIJNS. Leave a respond for TEGELHUIS BASTIJNS. TEGELHUIS BASTIJNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEGELHUIS BASTIJNS op de google maps. Adres en contacten TEGELHUIS BASTIJNS
Location of TEGELHUIS BASTIJNS on the google maps. Address and contacts of TEGELHUIS BASTIJNS

Andere gerelateerde bedrijven als come TEGELHUIS BASTIJNS TEGELHUIS BASTIJNS: LODEWIJK GRESSENS | I.A.S. | DERCA | Rayet M | Denis C

Other related companies as TEGELHUIS BASTIJNS: LODEWIJK GRESSENS | I.A.S. | DERCA | Rayet M | Denis C

TEGELHUIS BASTIJNS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEGELHUIS BASTIJNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09874206542. Het bedrijf TEGELHUIS BASTIJNS bevindt zich op het adres: STAATSBAAN 113; 3460; BEKKEVOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 549,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in TEGELHUIS BASTIJNS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEGELHUIS BASTIJNS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEGELHUIS BASTIJNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEGELHUIS BASTIJNS, openstaande posities, locatie van TEGELHUIS BASTIJNS op de kaart.

TEGELHUIS BASTIJNS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEGELHUIS BASTIJNS, company assigned to the tax number BE09874206542. The company TEGELHUIS BASTIJNS is located at the address: STAATSBAAN 113; 3460; BEKKEVOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 549,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in TEGELHUIS BASTIJNS were not found.
The main activity of TEGELHUIS BASTIJNS is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TEGELHUIS BASTIJNS is not available. You also can look at reviews of TEGELHUIS BASTIJNS, open positions, location of TEGELHUIS BASTIJNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEGELHUIS BASTIJNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEGELHUIS BASTIJNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEGELHUIS BASTIJNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEGELHUIS BASTIJNS, employees, financial statistics.