EDDY MATTHEUS

Contactgegevens EDDY MATTHEUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY MATTHEUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY MATTHEUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): M. VANDERBAUWHEDESTRAAT 3; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 51580770 (+32-51580770) 51580770 (+32-51580770)

Fax (fax): +32 (87) 569-73-16 +32 (87) 569-73-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY MATTHEUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY MATTHEUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY MATTHEUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY MATTHEUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY MATTHEUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY MATTHEUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY MATTHEUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY MATTHEUS
Products information EDDY MATTHEUS

BTW identificatienummer (tax): BE03497467041
Ondernemingsnummer: 5569213867
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in EDDY MATTHEUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY MATTHEUS
(Get full report from official database of BE for EDDY MATTHEUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY MATTHEUS
Addition kinds of activities for EDDY MATTHEUS

502301. Keukengerei | Kitchenware
28939904. Lithografische inkt | Lithographic ink
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers

Werken bij EDDY MATTHEUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY MATTHEUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY MATTHEUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY MATTHEUS. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van EDDY MATTHEUS in sociale netwerken
Look for responds of EDDY MATTHEUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY MATTHEUS. Laat een reactie achter voor EDDY MATTHEUS. EDDY MATTHEUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY MATTHEUS. Leave a respond for EDDY MATTHEUS. EDDY MATTHEUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY MATTHEUS op de google maps. Adres en contacten EDDY MATTHEUS
Location of EDDY MATTHEUS on the google maps. Address and contacts of EDDY MATTHEUS

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY MATTHEUS EDDY MATTHEUS: JULIEN DEBRABANDER | Wuytens Christine | I.E.S.E.T. | Datek Kraanverhuur NV | EDMOND SCHMITS

Other related companies as EDDY MATTHEUS: JULIEN DEBRABANDER | Wuytens Christine | I.E.S.E.T. | Datek Kraanverhuur NV | EDMOND SCHMITS

EDDY MATTHEUS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY MATTHEUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03497467041. Het bedrijf EDDY MATTHEUS bevindt zich op het adres: M. VANDERBAUWHEDESTRAAT 3; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in EDDY MATTHEUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EDDY MATTHEUS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY MATTHEUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY MATTHEUS, openstaande posities, locatie van EDDY MATTHEUS op de kaart.

EDDY MATTHEUS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY MATTHEUS, company assigned to the tax number BE03497467041. The company EDDY MATTHEUS is located at the address: M. VANDERBAUWHEDESTRAAT 3; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Plaatsen van vloer- and muurbekleding. Products created in EDDY MATTHEUS were not found.
The main activity of EDDY MATTHEUS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY MATTHEUS is not available. You also can look at reviews of EDDY MATTHEUS, open positions, location of EDDY MATTHEUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY MATTHEUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY MATTHEUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY MATTHEUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY MATTHEUS, employees, financial statistics.