JOLI HOME ET COMPAGNIE

Contactgegevens JOLI HOME ET COMPAGNIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOLI HOME ET COMPAGNIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOLI HOME ET COMPAGNIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE THةOPHILE MASSART 13; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64224171 (+32-64224171) 64224171 (+32-64224171)

Fax (fax): +32 (2) 854-21-69 +32 (2) 854-21-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOLI HOME ET COMPAGNIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOLI HOME ET COMPAGNIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOLI HOME ET COMPAGNIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOLI HOME ET COMPAGNIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOLI HOME ET COMPAGNIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOLI HOME ET COMPAGNIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOLI HOME ET COMPAGNIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOLI HOME ET COMPAGNIE
Products information JOLI HOME ET COMPAGNIE

BTW identificatienummer (tax): BE08870330810
Ondernemingsnummer: 4712829589
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in JOLI HOME ET COMPAGNIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOLI HOME ET COMPAGNIE
(Get full report from official database of BE for JOLI HOME ET COMPAGNIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOLI HOME ET COMPAGNIE
Addition kinds of activities for JOLI HOME ET COMPAGNIE

2086. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular
51370401. Kleding riemen, vrouwen en kinderen | Apparel belts, women's and children's
51449903. Pluimveeproducten, nec | Poultry products, nec
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services

Werken bij JOLI HOME ET COMPAGNIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOLI HOME ET COMPAGNIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOLI HOME ET COMPAGNIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOLI HOME ET COMPAGNIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van JOLI HOME ET COMPAGNIE in sociale netwerken
Look for responds of JOLI HOME ET COMPAGNIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOLI HOME ET COMPAGNIE. Laat een reactie achter voor JOLI HOME ET COMPAGNIE. JOLI HOME ET COMPAGNIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOLI HOME ET COMPAGNIE. Leave a respond for JOLI HOME ET COMPAGNIE. JOLI HOME ET COMPAGNIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOLI HOME ET COMPAGNIE op de google maps. Adres en contacten JOLI HOME ET COMPAGNIE
Location of JOLI HOME ET COMPAGNIE on the google maps. Address and contacts of JOLI HOME ET COMPAGNIE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOLI HOME ET COMPAGNIE JOLI HOME ET COMPAGNIE: Donatella | MUTUALIT? SOCIALISTE | BELARTE | PETER BOUCQUEY | Lovato R

Other related companies as JOLI HOME ET COMPAGNIE: Donatella | MUTUALIT? SOCIALISTE | BELARTE | PETER BOUCQUEY | Lovato R

JOLI HOME ET COMPAGNIE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOLI HOME ET COMPAGNIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08870330810. Het bedrijf JOLI HOME ET COMPAGNIE bevindt zich op het adres: RUE THةOPHILE MASSART 13; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 275,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in JOLI HOME ET COMPAGNIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOLI HOME ET COMPAGNIE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOLI HOME ET COMPAGNIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOLI HOME ET COMPAGNIE, openstaande posities, locatie van JOLI HOME ET COMPAGNIE op de kaart.

JOLI HOME ET COMPAGNIE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOLI HOME ET COMPAGNIE, company assigned to the tax number BE08870330810. The company JOLI HOME ET COMPAGNIE is located at the address: RUE THةOPHILE MASSART 13; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 275,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in JOLI HOME ET COMPAGNIE were not found.
The main activity of JOLI HOME ET COMPAGNIE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOLI HOME ET COMPAGNIE is not available. You also can look at reviews of JOLI HOME ET COMPAGNIE, open positions, location of JOLI HOME ET COMPAGNIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOLI HOME ET COMPAGNIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOLI HOME ET COMPAGNIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOLI HOME ET COMPAGNIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOLI HOME ET COMPAGNIE, employees, financial statistics.